Hipin kanssa olimme rentoutumassa muutaman päivän meidän Kyyjärven mökillä (nimestään huolimatta siellä ei onneksi ole kyitä ollenkaan). Kyllä oli mukavaa ja mökki muuttuu vuosi vuodelta vain hienommaksi ja hienommaksi. Oli uutta laituria ja terassia ja venettä ja vaikka mitä! Kännykuvilla vähän mökkitunnelmaa tässä:

Hipsis uudella laiturilla. Nyt kelpaa syödä aamupalaa tällä laiturilla, jota aallot ei keikuta! Hippi tykkää hyppiä laiturilta ja ui jopa bonttoonille ja hyppäsi sieltä uudestaan veteen. Hippi näkee kuvitteellisia kaloja vedessä ja pyydystää niitä haukkuen.

Hipin seurana mökkeilemässä iskän Helmi-parsoni (Green Perry's Quest of Chandra). Helmi on nyt 5kk vanha perustyhmänrohkea ja iloinen parsoni. Hipin kanssa menevät majakkana ja perävaununa koko päivän. Ja illalla uni maittaa. Olisi mielenkiintoista laittaa koiralle joku askelmittari, koska Hippi on ihan koko päivän liikkeellä mökillä. Helmi sentään ottaa pentupäikkäreitään välillä. Hyvin tulevat Hipin kanssa toimeen eikä toisen keppejäkään tarvinnut enää niin paljon kadehtia, kun tutustuivat koko ajan paremmin. Välillä Hippiä ärsyttää, kun pentu pomppii naamalle, mutta yllättävänkin kärsivällinen Hippi on ollut! Ihan oon ollut yllättynyt, kuinka järkevää aikuisen koiran esimerkkiä Hippi on näyttänyt. Hippi kyllä niin nauttii mökkielämästä ja lisäsin Hipin ruoka-annostakin, koska liikkuu niin hulluna mökillä. Lisäksi kävin Hipin kanssa vielä juoksemassa 5km lenkin. Omat polvetkaan ei kipeytyneet, kun saa juosta hiekkatiellä.

Helmi-Orvokki lukemassa kirjaa mun kanssa sohvalla. Helmi aloitti eilen pentukoulun :) Helmi näyttää näissä kuvissa ihan kokonaan valkoiselta, vaikka ei ole. Silmän ympärillä on ruskea laikku, joka on kyllä tosi vaaleanruskea. Kännykuva vaan ei tuota ruskeaa oikein havaitse.

 

Uusi terassi valmistuu iskän näppärin kätösin. Kyllä kelepaa! Tänään lähdetään Hipin kanssa piipahtamaan Helsinkiin ja Timin kanssa käväistään viikonloppu Berliinissä. Sitten pikapikaa takaisin Yarpalla mökkielämästä nauttimaan. Kivaa, kun Timkin on lomalla ja pääsee mökille grillailemaan ja relaamaan.