Yhden illan Hippi oli raasuna hammasleikkauksen jälkeen, mutta aamulla jo rallitti puistossa. Olin vähä huolestunut, kun se ei enää pissannut leikkauksen jälkeen illalla ollenkaan, mutta aamulla onneksi heti. Ehkä noi anestesiamömmöt vaikuttaa samalla tavallan kuin ihmisillä, lamauttaa pissaussysteemitkin hetkeksi. Kipulääkkeitä syötän vielä pari päivää. Suun huuhteluainetta onkin sitten ollut hieman vaikeampi käyttää...Sitä siis laitetaan pumpuliin ja sitten ientä pitäisi painella sillä kostutetulla pumpulilla. Koira lipoo hulluna ja työntää kieltä ulos ja vääntää päätä muualle. Ymmärrän kyllä, että aine maistuu tosi pahalle. No, joten kuten oon toivottavasti onnistunut saamaan ainetta haavakohtaan.

Hipin kilpirauhasarvot tulivat postissa ja ne on ok. Kyllä mua jännitti avata sitä kirjekuorta. Istuin sohvalle ja hengitin pari kertaa syvään ja varauduin pahimpaan. Ärsyttävä tuo labrasta tullut lappu, kun siinä piti itse tarkistaa, onko tulokset viitealueella. Mun mielestä sen olisi helposti voinut paniikissa tulkita väärin. Onneksi Laura oli varoittanut etukäteen :D Mun mielestä siinä lapussa vois ihan sanallisesti lukea, että "viittaa hypotyreoosiin" tai "ei viittaa hypotyreoosiin".

Nitro-staffi on ollut täällä nyt viikon hoidossa. Hippi yrittää aina välillä saada Nitroa leikkimään, mutta Nitro ei oikein lämpene. En tiedä, voisiko syynä olla Nitron vaivat vai ovatko nämä kaksi vain kasvaneet erilleen. Nuorempana olivat mahdottomia painikavereita. Tim on matkalla Turkissa, joten oon saanut yövieraita koirista sänkyyni joka yö. Tänään heräsin Nitro tiivisti toisella puolella ja Hipu toisella. En pystynyt edes kääntymään.

Me ollaan nyt sitten kuukausi dopingkarenssissa, joten on hyvää aikaa harjoitella agilia ennen seuraavia kisoja. Yhtään keppivirhettä me ei enää haeta kisoista, joten malttia keppiharjoituksiin. Hippi osaa kyllä pujotella 12 keppiä, mutta suoritusvarmuus ontuu, jos koira on liian kiihkona. Päätin lopettaa nyt heitettävän palkan keppien jälkeen ja siirryn joko paikallaan olevaan palkkaan tai sitten tiputan pallon lopuksi taskusta maahan. Ainakin viimeksi treeneissä auttoi heti.