Tänään Seinäjoella oli viimeinen mahdollisuus kalastaa nollia tän vuoden karsintoihin, mutta eipä niitä tullut. Jälkeenpäin ajateteltuna, oli todella tyhmää edes yrittää. Liikaa agilitya tälle viikolle. Olin ite liian väsynyt ja todella keskittymiskyvytön ja samoin koira, Hipin vire oli aivan kamala. 10, 10 ja HYL. Rimoja, paitsi eka radan toinen virhe oli siis se, että koira nappasi TAAS minua kiinni reiteen pakkovalssissa. Hippi oli aivan tyhjäpää. Jos jotain hyvää yrittää löytää, niin koiralla oli aivan tajuton vauhti (mutta vähän sellainen räkä poskella -vauhti) ja kun oli yksi rima jo tippunut, uskalsin kokeilla leikata aika jyrkästi takaa, kun olin lähettänyt Hipin 90 asteen umpikulmaan. Vähän hitaasti meni kaksi ekaa väliä, mutta mene mene -käskyllä jatkoi pujottelua, vaikka jouduin vähän kiertämään pujottelua jopa :) HYL tuli, koska vipa radalla Hippi ei enää malttanut laittaa tassuja puomilla maahan, vaan lasetti läpi. Eipä ihme, ku oon vapauttanut sitä niin nopeasti kolmet kisat tällä viikolla ja vire oli muutenkin ihan hirveä. Harmittaa silti. Lopetettiin siis siihen. Ratojen jälkeen Hippi kävi aivan hirveällä murinalla kiinni omaan hihnaansa.

Nyt pidetään sitten heinäkuu taukoa. Ens viikolle oli jo yks agilityjuttu sovittu, jota en viitti perua muiden osallistujien takia, mutta se on ihan ainut juttu mitä tehdään. Tämä tauon pitäminen on vaan siirtynyt, kun innostuin niin, kun saatiin tupla ja voitto ja pari muutakin nollaa. Huomaan silti, että kaipaan itse agilitysta totaalivapaata ja ihan varmasti kaipaa koirakin. Uskon, että toi puremisjuttu esimerkiksi vaan johtuu siitä, että koira huutaa taukoa. Vähän huono omatuntokin itse asiassa, että ei oikeesti pidetty tätä taukoa ennemmin. Ahne ja typerä minä. Onhan heinäkuu huono aika pitää taukoa, kun kisoja on ja ilmat on hyvät. Mutta kun en kisavuottani tän kummemmin tajunnut suunnitella, niin näin nyt on. Elokuussa jatketaan Niinulla ja kisoja sitten joskus myöhemmin. Uskon, että tauko tekee meille niiiiiiiiiiiiin hyvää. Ens viikolla lähdetään Berliiniin ja sitten mökkeilemään. Hippi pääsee fyssarille ja vaan olemaan ja lenkkeilemään. 

Eli "arvokisasaldona" viisi nollaa, sisältäen tuplanollan ja voiton. Jopa kaksi voittoa. Sinänsä ei harmita, ettei päästä karsintoihin mukaan, tällä nollavarmuudella voi sanoa, että salama ei yleensä iske kahta kertaa samaan paikkaan ;) Innostuinpa nyt vain yrittämään puolitosissani, kun osa kisoista meni niin nappiin.

Hyvää kesää ja toivottavasti kesälomaa kaikille! Ehkä karsinnoissa olen yleisössä kumminkin!