Hipin kanssa viime viikonloppuna olimme Vappu Alatalon hyppyseminaarin jatko-osassa. Sieltä Hipille kotiläksynä erityisesti lisää perussarjaa ja syvien lihasten treenausta. Taipuminen tuntui olevan Hipille erityisen haastavaa. Muutenkin Hippi oli kurssilla vähän normaalia vaisumpi. Hip meni hyvin, mutta ei itselleen tyypillisellä draivilla. Mietin, että ihmetteliköhän se vähän Vapun ääntä, kun se raikui kaiuttimista. Eihän se perinteisistä kuulutuksista kisoissa tms mitään välitä, mutta nyt kun kaiuttimista tuleva ääni liittyikin sen omaan tekemiseen: "Hiiiiiiiiiiiieno! Noiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!". No, kuka tietää, mutta tänään hyppyjuttuja Purinalla treenatessa, Hip oli oma itsensä.

Syvien lihasten jumppaa ollaan tehty kotona: tönimistä, ristikkäisten jalkojen nostelua ja tyynyllä seisomista muun muassa. Fyssarille mennään torstaina, katsotaan saadaanko lisää vinkkejä :)

Mun täytyy kai pikku hiljaa alkaa uskoa, että Hippi osaa pujotella. Tänään kävimme Lauran ja superTinkan kanssa treenaamassa ja ajattelin, että haluasin treenata valsseja pujottelun päässä. Itse olin ajatellut tehdä niin, että laitan ohjurit loppuväleihin, mutta Laura pakotti kokeilemaan ilman ohjureita ja OSAAHAN se Hip! Ei reagoinut mun valssauksiin mitenkään, pujotteli joka kerta loppuun asti ja ihan sama kummalta puolelta tulin valssaamaan. Mun pieni ja taitava koira! :)

Mun täytyisi treenata Hipillä vieläkin paljon enemmän irtoamista ja itsenäisyyttä esteiden suorittamiseen. Kyllä Hippi toisinaan jo irtoaa tosi hyvinkin, mutta on sen tekeminen vielä silti minussa aika paljon kiinni. Mutta kyllä se on oppinut ihan älyttömästi tässä pienen ajan sisällä uusia juttuja. Nyt on tehotreenissä lisäksi puomin kontaktit etupalkalla.

Täytyy superTinkasta vielä kirjoittaa. Se on aivan ÄLYTTÖMÄN hyvä ja nopea agilitykoira. Onhan Hippikin mainio, mutta Tinka on aivan super. Ensinnäkin, se oli hyppykurssin aivan suvereeni priimus. Lisäksi sen vauhti radalla on sitä luokkaa, että kunhan Laura saa viimeisteltyä Tinkan pujottelun ja keinun kisakuntoon, saatte varmasti kuulla Tinka Hipintytär Tervuntappajasta! En kirjoita enempää superlatiiveja, ettei tule Lauralle kauheita paineita. Mutta kyllä olen ylpeä Tinkasta ja Laurasta.

Ostimme Maijan (Nemi&Mökö) ja Marian (Moko&Caba) kanssa 5 kerran kortin Hyvinkään koirakylpylään. Hippi oli siellä taas elementissään, katsokaa vaikka :

kuva: Juhani Majanen

Joo, voitte varmaan arvata, kukaan ei edes yrittänyt viedä lelua sen suusta kertaakaan :D :D. Mutta pitäähän se ilmeellä varmistaa joka kerta, kun nousee altaasta.

Iloista Uutta Vuotta!

Ps. Hipin kasvattaja ja rakas ystäväni Petra on niin ihana, että teki meille tällaisen:

kuva: Petra Morbin