Mittalin juuri Hippiä ja se taitaa olla pysynyt tuossa 40 cm ja risat mitassa! Mikä on hyvä sisänsä, että agilityssä sitten mediluokkaan :)
868722.jpg
Mitä hä, anna se juusto jo tänne! Emmä täs turhaa istu, NII.

Tänään Pikku H pääsi Luukkiin retkelle vesiäiskamujen kanssa ja voi kun oli kivaa. Samalla kimppakyydillä menimme myös Murren Murkinaan ostamaan Hipille vihdoin NEU:ta, jota on nyt pakastin pullollaan. Nam, sanoo Hippi Hoo Moilanen.

Ekoista juoksuista ei tietoakaan. Hipin sisko Nehvi jo viettää siellä Kuopion suunnalla juoksuaikojaan. Kunhan ei nyt ensi viikolla iskisi juoksut, mä kun ajattelin, että me mennään kuitenkin pyörähtämään Tampereen kehässä kaljulla jalalla. On se jalka silti! :D Ja hyvä jalka onkin. Sillä pääsee tosi lujaa metsässä juoksemaan ilman karvojakin. Huomenna Petran kanssa setvimään turkkia kuntoon. Ja ehkä mä saan taas motivaatiota harjoittaa Hipille sitä hienosti seisomista, vielä viikon. Keskiviikkona käytiin kaljuilemassa mätsärin katsomossa ja Hippi oli nenästään koko ajan imeytyneenä maahan. Täytynee ottaa joku maailman isoin lihapulla sitten kehään mukaan, jotta nousisi neidin nokka ylös.