Tänään Tehis cupissa osallistuimme kahdelle radalle: mölliluokkaan kilpailun ulkopuolisena ja kilpailevien luokkaan, jossa rata oli sama kaikille riippumatta oliko ykkös-, kakkos- vai kolmosluokkalainen.

Möllirata oli helppo. Tuloksena sujuva ja nopea nolla. Hippi pysyi startissa hyvin (hieman hymyilytti, kun se odotti siellä lähtölupaa molemmat korvat väärinpäin) ja otti kontaktit hyvin. Pidinkin sitä sekä puomin ja aan kontakteilla muutamia sekunteja ja hienosti odotti JESS-vapautusta. Loppusuora oli pitkä ja Hipu ei vilkaissut kertaakaan taaksepäin ja irtosi kohtuullisen hyvin eteen. Voisi mennä vielä lujempaakin, mutta himmaili ehkä vähän mua kuitenkin.

Jos möllirata oli helppo, niin kilpailevien rata oli vaikea. Mielestäni olisi voinut ihan hyvin olla kolmosluokan rata. No, kepeille meno ei ollut vaikea mutta muuten vaikeita kohtia oli tarjolla. Meidän rata kyllä kosahti kontakteihin jo ennen vaikeita kohtia. Hippi varasti kontaktit sekä aalla että puomilla. ONNEKSI olin tarkkana ja palautin sen molemmille. Toisen kerran kun tultiin aalle niin taisin varmistaa kontaktia niin tarkasti, että osuin Hippiin polvella :D Onneksi Hippi ei ole herkkä koira ;) En tiedä, johtuiko karkailu siitä, että ei saanut palkkaa mölliradalla vai mistä. Kisatilanteissahan Hipillä esiintyy tuota sikailua...No, ehkä se jotain oppi, kun tuli nyt tiukat palautukset kontakteille. Kontakteilta karkailu sekoittaa kyllä pasmat ohjaajalla totaalisesti, joten saatiin radalta pari hyllyä (kontaktihyllyjen lisäksi). Erittäin iloinen olen kuitenkin siitä, että pujottelu meni oikein. Työvoitto! :)

Nemikin osallistui ekoihin möllikisoihinsa (pienen painostuksen tulos). Hyvä Maija ja Nemi! Siitä se lähtee! Torstaina uudestaan!

"Täältä tullaan!"

Ja tässä tapahtuu se epätoivottu juttu. Tais kääntyä haukkumaan mulle ku sanoin "Ota!".

Kieli keskellä suuta ja palautus 2 on 2 off. Ohjaaja mäkättää: "Määhän oon sanonu sulle tyyppi, että eteenpäin ei pääse, jos bluffaa!"

Kuvista saan kiittää Anna Kokkoa! KIITOS! :)