Hippi Timin kanssa leikkimässä kentällä tänä aamuna.

Vielä reilu viikko ja lähdemme reissuun kohti Uutta-Seelantia. Millään ei jaksaisi enää töitä...Tule, tule, joulu kultainen! Hippi ei valitettavasti pääse mukaan, vaan jää viettämään joulua Suomeen Janin kanssa.

Tinka kävi ensimmäisissä virallisissa näyttelyissään ja heti tietysti Messariin. Eilen EH ja tänään EH -tasaista laatua. Hienoja arvosteluja Tinka sai, mutta vauvamaisuudesta sakotettiin. Saahan vauva olla vauva, eikös niin? Laitan arvostelu,t kunhan saan ne Lauralta jaksan näpytellä tuonne Tinker Bellin omalle sivulle.

Tinka tuli sitten tänne ajeluttamaan turkkinsa ja siinähän vierähtikin sitten jokunen hetki. Aika sitkeästi jaksoi pistää hanttiin pään ajelemisen kanssa. Mutta loppujen lopuksi meiltä lähti tyytyväinen nakunainen ja tyytyväinen nakunaisen omistaja. Hippiä kyllä aina huolestutti kovasti, kun Tinkan päätä yritettiin ajella. Siksi Hippi nimitettiinkin ajelun ylitarkastajaksi, joka yritti välillä kyllä häiritä touhua haastamalla lapsensa leikkiin. Otettiin Tinkasta ennen ja kesken ja jälkeen -kuvat, ehkäpä huomenna saisin ne tänne blogiin laitettua. Nyt koukkuselkä ei suorru, sen verran epäergonomisesti tuli ajelu suoritettua.