Nyt on vauva-ajat sitten virallisesti takana: Hipillä alkoivat ensimmäiset juoksut. Epäilin kyllä viimeiseen saakka, että sillä on joku haava jalassa, josta tihkuu verta :) Mutta pakko se on uskoa, että vauva on nyt sitten oikea narttu (eli bitch). Ei sille mitään voi. Sukukypsä mikä sukukypsä.

Sukukypsä Hippi on myös toisessa mielessä. Nimittäin eilen saatiin koko päivän annos sukulaisista Tampereen ryhmänäyttelyssä. Hipin sisaruksista paikalla olivat Santtu, Ressu ja Luka. Serkkuja ja tätejä ja enoja myös iso liuta.

897869.jpg
Koko kööri, ainakin melkein.

Olipas hauska päivä ja ilmatkin suosivat, näyttely oli nimittäin ulkona, Kaupin vinttikoiraradalla. Ja kyllä saa olla ylypiä omastaan...Hippi nimittäin käyttäytyi juoksustaan huolimatta (tai sen ansiosta) aivan loistavasti ja esiintyi kehässä kuin vanha kehäkettu! Naksuttimella opetettu seisominen sujui oikein hyvin ja kehässä juoksemisessakaan ei tarvinnut näykkäistä mammaa reidestä kuin muutaman kerran :) Kaljusta nukkajalasta tuomari ei kysellyt mitään...Eikö sitten huomannut sitä vai huomasiko, se jäänee arvoitukseksi. Tuomari oli serbialainen mies, joka kopeloi Hipin kyllä kirsusta hännänpäähän ja Hoo vaan pojotti seisomassa nätisti. Tuomari ei ollut kyllä mikään kaikista helläkätisin, joten sen verran vaikutti Hoonkin käytökseen, että häntä ei vispannut, kuten yleensä. Siksi en yhtään ihmettele, että osa perroista ei tuomariin niin helposti lämmenneet...Mutta, sen lisäksi, että Hippi esiintyi hienosti, sai se myös hienon arvostelun ja vaaleanpunaisen nauhan eli ERInomaisen. Kilpailuluokassa Hippi pääsi neljännelle sijalle junnunartuista. Sisarussarjalla ei mennyt kokonaisuudessaan ollenkaan huonosti: Hippi ERI ja JUK4, Santtu ERI ja JUK3, Luka ERI ja Ressu EH. Meirän ässät ei oo mitään turhia vesiäisiä ollenkaan! Serkutkin nappasivat kivoja arvosteluja mm. Mikke Minkeli Mingo ERI ja JUK3. Kasvattajaryhmä sai KP:n. Hippi ei tosin ollut siinä mukana, vaan Santtu, Mingo, Rommi ja Lilli.

Katsokaapa meitä naisia:
897848.jpg

897863.jpg
Paikalle päässeet ÄSSÄT elikäs vasemmalta: Santtu, Luka, Hippi ja Ressu.

897866.jpg
Hippi ja Lilli-serkku (GP's Nadador Nordica)löysivät toisensa.
Tai ainakin Lilli löysi Hipin juoksut :)

Oli kiva nähdä kaikkia Green Perryjä kokoontumassa yhteen. Vitsailimme, että ensi kerralla sitten pukeudutaan yhtenäisesti kaikki vihreiksi päärynöiksi. Asuista oli monenlaisia visioita...Väsyneenä sitä keksii kaikenlaista.

Kuvat Petra ja Petran kamera :) Omaa kameraa en jännitykseltäni jaksanut edes kuvitella käyttäväni.

Hipin arvostelu:

10 months old, middle size. Normal female head. Correct bite and neck. Middle chest, middle substance. Good setting and carried of the neck. Good temperament.

JUN ERI JUK4           Dusan Paunovic, Serbia