Juuri kun pääsimme taas agilityn treenaamisen makuun, aloitti Hippi juoksunsa. Tarkka kuin porkkana: kahdeksan kuukautta edellisistä. Ei kai pitäisi valittaa, onhan tuo aika kohtuullisen pitkä juoksuväli. Mutta kun JUST palasimme lomalta Kreikasta ja JUST Hippi alkoi kulkea treeneissä ihan huippuhyvin ja just sillä todellakin loksahti aivoissa pujottelun idea ja...nyt me sit ollaan taas tauolla.

Ja joo, JUST olis ollut viikonloppuna myös Green Perry's kesäpäivät ja nyt Hippi jää sitten kotiin viettämään tärppipäiviään. Onneksi pakotin Lauran antamaan mukaani Tinkan, niin ei tarvi yksin mennä viettämään kesäpäiviä :) Tekee Tinkerbellillekin hyvää viettää vähän laatuaikaa varhaisen "mammansa" kanssa. Vaikka Laura itkeekin kotona verisiä kyyneleitä koko viikonlopun ;) Tikru on tulossa myös kesäpäiville. Kivaa nähdä ipanaa!

Mulla odottaa koneella katukoiracollection Kreikasta. Jotenkin intouduin niitä kuvailemaan. Lisää tarinaa niistä sitten kuvien yhteydessä. Ja Hipistä ei ole otettu yhtään kuvaa. No, se näyttää samalta kuin noissa alemmissa kuvissa ;) Hippi oli sekä Lauran että Petran hoivissa matkan ajan ja molemmissa hoitopaikoissa oli ollut tosi mukavasti. Laurakin kehui Hippiä kiltiksi. On se oma rakas hauveli. Siitäkin huolimatta, että sillä on juoksut.