T-pentueen näyttelymenestys jatkui oikein mukavalla tavalla, kun Tikru, Totoro ja Pipsa pistäytyivät tuomarin katsastettavana Kajaanin kansainvälisessä koiranäyttelyssä. Kaikki kolme saivat erinomaisen ja olivat käyttäytyneet tuomarin käsittelyssä oikein hyvin! Hyvä teeläiset ja omistajat :) Tuomarina oli Tino Pehar.

Tuomari tuumasi Tikrusta seuraavaa:

10 months old. Good proportions. Good head and expression. Should have stronger back! Correct angulation in front. Has slightly cowchocks behind. Good movement and coatquality.

JUN ERI JUK 3

Totorosta taas oli tätä mieltä:

"Ikä 10kk, hyvä ulkomuoto ja olemus, keskivahva luusto, oikenlainen pää ja tyypilliset korvat. Oikeanlainen päälinja ja hännän kiinnittyminen. Hyvät liikkeet ja hyvät kulmaukset. Hyvä turkinlaatu."

JUN ERI JUK 4

Pippuri-Pipsasta tuomari tuumasi:

10 months old, medium strong bones. Good head and expression. Excellent bodystructure for her age, but still little bit soft back. Moves very well. Excellent coat texture.

JUN ERI, JUK4

Ollaan Hipin kanssa päivä päivältä enemmän ylpeitä näistä Hipin lapsista. Totorokin oli Hannan jännityksestä huolimatta käyttäytynyt tuomarin käsittelyssä enemmän kuin hyvin! Kyllä se koulutus ja sitkeä "vääntäminen" nuoren koiran kanssa palkitaan. 

Palasin eilen Uudesta-Seelannista. Huikea matka ja uskomattoman kaunis maa! Ihmisillä oli tosi paljon koiria ja muutenkin jäi vaikutelma, että yleinen suhtautuminen koiriin oli paljon lempeämpää kuin täällä meillä. Useimmilla rannoilla koirat juoksentelivat omistajiensa kanssa ja nyrpeitä ilmeitä ei juurikaan näkynyt. Erityisesti pisti silmään, että ihmisillä oli paljon labbiksia. 

Tänään mennään Hipin kanssa tokoilemaan Korrien oppiin. Mulla on aika paha jet lag, mutta enköhän pysty pinnistämään itseni hereille tunniksi ;)

Lopuksi vielä Tinkerbell ilman turkkia:) Ei tämän söpömpää voi olla!