Meillä on ollut harvinaisen tapahtumarikasta nyt :) Juuri kun olen täällä mainostanut, miten meille ei ikinä tapahdu mitään kirjoittamisenarvoista!

Sporttikoirahallissa ollaan käyty nyt kahtena maanantaina ensin Nina Mannerin (miten tuo sukunimi taivutetaan...) ja sitten viime maanantaina Timo Rannikon opeissa. Molemmat olivat mielestäni tosi hyviä kouluttajia ja saimme paljon hyviä vinkkejä. Ei kun harjoittelemaan niitä sitten vaan! Hippi on saanut paljon kehuja ja se lämmittää tietysti mieltä. Kyllähän itsekin sen tiedän, että H nopea ja sähäkkä, mutta ainahan se on kiva kuulla kokeneelta kouluttajalta, että koirassa on potkua :) Koskahan ne alkaisi kehua ohjaajaakin? Ehkä sitten kun siihen on aihetta...

Sitten viime sunnuntaina pääsimme peruutuspaikalle HAU:n järjestämään Teemu Linnan koulutukseen. Harjoitus ehkä aika vaativa meidän tasolle, mutta tykkäsin silti kouluttajan urheiluhenkisestä asenteesta ja kyvystä antaa rakentavaa palautetta ja hyviä vinkkejä. Ainut vaan, että se meidän viistoistaminuuttinen tuntui kovin lyhyeltä -olishan niitä hyviä vinkkejä ottanut vastaan kauemminkin! Koulutuksissa huomaa, miten paljon itsellä riittää opittavaa. Agilityssa tuskin koskaan voi tulla valmiiksi, ehkä se on osa lajin viehätystä. 

Sitten ollaan metsälenkkeilty Petran poppoon kanssa ja tänään sitten Tinkan ja Saagan ja Seran kanssa. Vähän treenattiin agiakin Ojangossa lenkkeilyn ohella. Kyllä vesikoirailu on sitten kivaa!