Uutena juttuna otettiin ohjatun noudon alkeita. Koira merkille seisomaan kohti ohjaajaa, sitten vietiin lelu oikealle tai vasemmalle n. 5 metriä sivuun takaviistoon. Sitten koiralle käsky "oikee" tai "vasen" ja käsimerkki ja koira hakee lelun niin että hiekka pöllyää :)

Sitten kertailtiin vielä ruutua ja hyppyä, kaikki meni ok. Ruudussa Hip lähti kohti ruutua ja jäi toljottamaan mua "Tuleeko se palkka jo tästä?". Riitta kehotti vaan tuijottamaan itse tiiviisti ruutuun ja odottamaan mitä koira tekee. Hippi katsoi mua pari minuuttia hämmästyneenä, nuuhki maata mutta lopulta lähti kohti ruutua ja sitten bileet ja pallo lensi.

Nyt pitäis vähintään kaks kertaa viikossa harjoitella, että edettäis sillä tavalla, että päästäisiin syksyllä kokeeseen. Aion kyllä samalla harjoitella ylempienkin luokkien liikkeitä, koska a. pelkät alon liikkeet on pidemmän päälle tylsiä b. sitten jos innostuu kokeista, niin on hyvä, että ylempien luokkien liikkeet on jo alulla. Kesällä on tietysti kaikkea muutakin ohjelmaa, että ihan säännöllistä tästä harjoittelusta ei vielä voi tulla. Reilun viikon päästä lähden pariksi viikoksi Ranskaan ja Hippi menee hoitoon. Kun tuun Ranskasta, lähdemme Hipin kanssa kohti pohjoista ja menemme häiden kautta Ylläkselle luontoretkeilemään.

Viikonloppuna on luvassa Linnojen agilitykurssi. Ensi viikolla ajattelin vihdoin päästä epiksiin keskiviikkona. Ja arvaa mitä harjoitellaan sitä ennen pirusti? Joo-o, lähtöjä :)