Joskus tuntuu, että kun Hippi synnytti pentuja, se synnytti samalla yhden ison aikuisen koiran, joka ei osaa enää kulkea hihnassa. En tiedä, onko pennuilla mitään vaikutusta asiaan vai onko rouvalla vain kovasti kevättä rinnassa, mutta tuolla me harjoittelemme hihnassa kävelyä samalla tavalla kuin Hipsun pennut tällä hetkellä. Kaksi ja puoli vuotta hihnassa hyvin kävellyt koira on yhtäkkiä päättänyt kokeilla, että mitä jos vetämällä vaikka pääsisi uimaan/hajun perään/heinää syömään tms. Ja emäntä pomppii raivosta tasajalkaa kuin Aku Ankka konsanaan...Noh, hermostuminen ei auta, makupalat taskuun ja pysähdystekniikka käyttöön. Vetäminen ei ole siis jatkuvaa, mutta jos esim. uimapaikka alkaa tulla näköetäisyydelle, kiihtyy rouvan tahti melkoiseksi. Huoh.

Olemme tänään menossa käymään eläinlääkärissä, koska epäilen Hipsulla olevan nenäpunkkeja. Oireet eivät ole kovin voimakkaat, mutta välillä Hippi saa sellaisia ryystämiskohtauksia, jotka viittaavaat kyllä nenäasukkeihin. Nuhaa sillä ei ole ja on muutenkin pirteä kuin peipponen. Mutta tämän viikon harrastukset nyt ainakin jäävät sitten väliin, ettei tartuteta muita koiria. Onneksi tuo punkki ei voi asua ihmisen nenässä!

Uimassa Hippi on käynyt ahkerasti ja toivottavasti kohta alkaa olla entisissä mitoissaan lapsien jälkeen :) Toisaalta Hipin kunto ei mun mielestä paljon pennuista kärsinyt, samannäköinen ja -oloinen se on koko ajan ollut. Mitä nyt painoa oli eläinlääkärin vaa'alla vähän enemmän. Mikä ei oo ollenkaan huono juttu, kun H on niin rimpula.

Hipin aviomies on kiertänyt misterkisoja ja Rockysta on tullut muiden titteleiden ohella Suomen muotovalio. Onnea ISUKKI! Hipin turkki lähtee kesälomalle mitä pikimiten ja me pidetään muutenkin vähän taukoa kauneushommista. Sen verran "kannustava" oli tuo viime näyttelykäynti...Olkoot lapsien vuoro ensin :)

Hipin ja Rockyn lapset ovat kasvaneet hurjaa vauhtia ja kohtapian nekin pääsevät turkeistaan eroon. Ainakin nämä kaksi karvapesää:1243939472_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tonto Tomppeli vaanii siskoaan :)

1243939576_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tinkaa kiinnostaa tasapainoilu kaikin tavoin! Ei huono ominaisuus tulevaisuuden agilitykoiralta.

Hippi on suoraan sanoen aika antikiinnostunut nykyään omista lapsistaan. Paljon enemmän sitä kiinnostaa itse kaivella kuoppia ja hakea keppiä vedestä ja pennut saavat tyytyä murinaan ja mamman yliajoihin. Voi lapsiraukkoja.

1243940099_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämä kuva kaunokais-Tinksusta unohtui laittaa viimeksi. Kuva siis Mustikkamaan retkeltä.