Pääsiäinen vietettiin Seinäjoella nukkuen pitkään ja tutustuen uuteen Inkeri-vauvaan. Hippiä kiinnosti nuuhkia uutta tuhisevaa tulokasta, varsinkin vaipanvaihdon yhteydessä.

Pääsiäistä ennen torstaina käytiin vielä Lauran ja Tinkan kanssa pikaisesti treenaamassa Purinalla meidän KKK-juttuja (kepit, keinu, kontaktit). Kepit meni hyvin ilman ohjureita, jesh! Oikea ensimmäinen väli löytyy hienosti! Taas tuli muuten todettua, miten nopeasti Hippi oppii -hyvässä ja pahassa. Näytin Lauralle ylpeänä meidän keinun suoritusta ja jotenkin siinä ylpeillessä unohdin sanoa vapautussanan ja Hip pääsi edessä olevalle aidalle ilman lupaa. No, sen jälkeen vasta neljännellä keinusuorituksella se lakkas karkaamasta.

Tämä viikko on sitten treenitaukoa ja maanantaina aloitamme uudessa ryhmässä. Oon kyllä NIIN intoa täynnä ja samoin koira :) Maksoin agilitylisenssin ja oon katsellut nyt kisoja sillä silmällä ja aion ilmoittaa Hipanderin 13.5. Vantaalle kisoihin. Nyt vaan sitten toivotaan, että juoksut ei tuu sotkemaan tätä suunnitelmaa. Ja jos tulee, niin tutkailin, että kesäkuu on kisoja pullollaan. Juoksut on kyllä niin syvältä harrastusten kannalta. Onneksi Hipin juoksuväli on ollut vähintään 8kk.