2069588.jpg

Eilen oli Hipin suuri päivä, kaksi vuotta elämää takana. Pieni ja alusta lähtien pippurinen Hippi syntyi pentueensa viimeisenä ja pienimpänä Petran ja Alexin olohuoneeseen. Muistan kuinka pähkäilimme Petran kanssa pentueen kahden, lähes identtisen nartun välillä: Kumpi näistä olisi Hippi? Muistan myös kun sain Petralta tekstiviestin, jossa hän kertoi toisen nartuista tulevan jatkuvasti yksin pois pentulaatikosta ja alkavan syömään Petran tossujen karvoja. "Vaikuttaisi Hipiltä", tuumasi Petra. Päivääkään ei ole tuota päätöstä tarvinnut katua!

Hipin synttäri sujui agilityharjoituksissa. Hippi on kehittynyt huiman nopeaksi ja sanoisin, että yhteistyökin alkaa pikkuhiljaa toimia paremmin. Näykkiminen ei ole enää niin suuri ongelma, kun Hippi on alkanut irrota esteille paremmin. Tavoite olisi, että ensimmäinen virallinen startti olisi kesällä, ehkä loppukesästä, jos Hippi pitää mammaloman tässä välillä. Vielä riittää treenaamista erityisesti keinussa ja pujottelussa (mennään vielä verkkojen kanssa).

Hipin mieskuvio on sitten selvä! Ja pentujen isäksi on valittu Caraydan Bambam "Tonto", joka harrastaa myös agilitya ja kilpailee Medi 1 -luokassa. Tonton isä on agilityvalio ja äitikin kilpailee agilityn III-luokassa, joten harrastustaustaa löytyy suvusta. Tonto on väriltään ruskea ja näyttelyistä on ehtinyt rapsahtaa yksi serti. Lonkat ovat A/A, kyynärät ja polvet 0/0, silmät ja kilpirauhasarvot ok ja suvun perusteella PRA-terve.

Nyt sitten vain juoksuja odotellessa...:) Yhdistelmä koiranetissä.