Purinalla oli yllättäen vähän ruuhkaa, joten me mentiin ulos pikkusateeseen treenaamaan "meiän juttuja". Keppien suhteen on tarkoitus saada Hipin tyyliä paremmin eteenpäinpyrkiväksi, ettei se ole semmoinen telemark-laskettelijan kaunis mutta hidas tyyli :) Laitoin ohjureita, että voin paremmin vedättää Hippiä ja mun mielestä pujottelutyyli oli tänään alusta asti aika rivakka. JES!

Sitten harjoiteltiin ihan pelkästään eteen irtoamista. Kolme aitaa, lelu maaliin ja sitten Hippi eteen-käskyllä liikkeelle. Hyvinhän tuo sujui. Sama tehtiin vielä a-esteen kautta. Eka meinas karata kontaktilta, mutta pikkuhuomautus ja a-este uusiks ja sitten jäi kontaktille, josta vapautus ja eteeeeeeeeeeeen!

Sitten otettiin takaaleikkausharjoitus. Ensimmäisellä kerralla Hip taas vilkaisi mua hypyn päällä ja kynnet osui rimaan. Toisella kerralla baanasi jo suoraan seuraavalle hypylle eikä enää ihmetellyt mun liikkumisia. Tätä pitää vaan muistaa ottaa joka kerta, että menee selkäytimeen.

Lähtöön kokeiltiin nyt täysin uutta tyyliä: panta pois, koiraa olkapäistä kiinni ja pyydetään istumaan. Pari rauhallista silitystä ja jätetään koira. Toimi muuten hyvin, mutta Hipille oli ilmeisesti outoa istua, kun mä pitelin siitä kiinni. No, lihapulla auttoi tähän ongelmaan. Mutta ei tullut ainakaan sellaista haukkukuuroa ja "enpäistuhähämennäänjo" -kettuilua Hipiltä.

Puomia ja keinua vielä otettiin pari kertaa ja sitten lähdettiin pitkälle jäähdyttelykävelylle ja nyt ollaan molemmat onnellisina kotona.