1002269.jpg
Palasimme juuri ihanalta syyslomareissulta Pyhältä. Hyvin pärjää Espanjan (hmm, tai Konalan) likka pohojoosessakin! Teimme kahtena päivänä päivävaelluksen ensin Pyhän ja sitten Luoston maastoissa. Aivan ihanaa! Hipillä oli kaverina Milli, 6 kuukautta vanha walesi. Minulla kavereinani kolme entistä opiskelukaveria, opettajia siis. Hippi piti kovaa kuria nuoremmalleen, mutta hyvin tytöt tulivat toimeen ja ystävyyttäkin muodostui reissun aikana. Tosin Hippi päätti, mitä Milli saa tehdä ja mitä ei ;)

Ensimmäisenä päivänä valloitettiin Noitatunturi. Ilmat suosivat ja maisemat aivan ihanat. Niin karut ja koskemattomat. Sielu lepäsi, keho ei...Hippiä vähän itketti kivikkoisen tunturin laelle nousu, mutta kyllä Hipsustakin kuoriutui reipas vaeltaja. Suuret kivet vain harmittivat tätä pientä eläintä. Pitkospuilla Hippiä huimasi vähän, varsinkin, jos reitti meni korkealla. Hyvää reeniä tulevaa agilityuraa varten!

1002310.jpg
Aamun valoa
1002315.jpg
Huiputtajat, koirat karkasivat kuvasta ja neiti Winter kameran takana.


Toisena kohteena oli luontopolku Luostolla ja kapusimme Ukko-Luoston päälle. Vähän kevyempi reitti kuin edellisenä päivänä, mutta peffalihakset tuskin olisivat rankempaa kaivanneetkaan.
1002324.jpg
Hassu tyyppi matkalla ylös.
1002338.jpg
Toinen hassu tyyppi matkalla ylös: Lissu.


1002260.jpg
Hippi Ukko-Luoston huipun tuntumassa.

1002345.jpg
Tunnen nämä portaat vieläkin pohkeissani. Hipsusta näkyy joku osa. Milli menee
jossain kaukana edellä:)
1002355.jpg
Jäätä.Viimeisenä iltana saimme jopa maan lumesta valkoiseksi!

Pitkistä ajomatkoista huolimatta aivan loistoreissu! Kiitos seurueelle rentouttavasta syyspyrähdyksestä! Me Hipin kanssa päätimme, että ensi kesänä huiputetaan Halti :) Jospa vaikka saisi Hippi mumminsa mukaan...Vink, vink ;)
1002353.jpg
Koirat, joista oli mahdotonta saada yhteiskuvaa...Aina liikkeessä nääs. No,
tässä Milli ja Hippi riehaantuneena epätarkasti ja sata lasissa.