Vuosi vaihtui eilen hyvän ruoan ja juomien merkeissä Lauran ja Mikan luona. Raketit paukkuivat kovasti jo seiskan maissa, kun olimme matkalla kyläilemään, mutta onneksi Hippi ei kiinnittänyt paukkeeseen juurikaan huomiota. Vuoden vaihtuessa koirat olivat sisällä, eikä Tinkaa ja Hippiä kumpaakaan rakettien räiskyminen haitannut.

Joulu vietettiin Pohjanmaalla leppoisaa elämää viettäen. Paljon vapaana ulkoilua ja rapsuttavia sukulaisia. Hippi sai joulupaketeistaan siankorvia, pallon ja sammakkolelun. Syötävä lahja taisi olla rouvan suosikki. Takaisin tultiin Nokian kautta, jossa siskon lapset leikkivät Hipin kanssa piiloleikkejä. Takaisin Helsinkiin saavuttuamme lähdettiin miltei samantien Niinun treeneihin. Treenilistalle voisi lisätä puomin kontaktin ottamisen suoraan, vaikka puomilta käännyttäisiin 90 astetta ja minä en tule alastulon alkukohtaa pidemmälle. Hippi meinasi, että on paljon kätevämpi oikaista tassut 2on 2offiin siihen puomin sivulle. Niinu laittoi siivekkeen avuksi ja saatiin onnistuneet suoritukset. Täytyy myöntää, että aika vähän ollaan ehditty tuota treenata. Ei olla juurikaan käyty treenaamassa itseksemme nyt, kun ohjattuja treenejä on ollut nyt paljon. Treenilista sen kun kasvaa...:D Edelleen mun valssit on epämääräisiä, ei auta kun treenata niitä itsekseen.

Huomenna mennään taas Niinulle ja perjantaina Vainion Jouni pitää lisäkoulutusta Purinalla. Kisaamaan mennään varmaankin uudelle Vuokkoset Areenalle 22.1. jos juoksu suo, sillä odottelin Hipin juoksun alkua jo joululomalle. Mutta ei se mitään juoksua meinaakaan, vaikka on haistellut supersuperpaljon lenkeillä jo pari kuukautta. Tavoitteena jatkaa hyvällä meiningillä ja luottaa koiraan. Kyllä se on nyt treeneissä nähty, että Hippi toimii hyvin, vaikka ohjaus ei aina toimisikaan...Useammin kun kerran olen kuullut  "Noo, siinä ohjauksessa on vieläkin  hiomisen varaa, mutta koira menee kyllä oikein". Mikä tietysti ei ole mikään ylpeilyn aihe minulle, mutta pisteet Hipille. Täytyy kyllä sanoa, että itse en opi mitään "tuosta vaan", vaan kaikki mitä osaan, oon opetellut ja vääntänyt, opetellut ja vääntänyt. Toivotaan, että tänäkin vuonna vääntäminen palkitaan yhtä mukavin tuloksin, kun viime vuonna. Nuo viime vuoden onnistumiset peittoaa niin satanolla kaikki ne pieleen menneet kisaradat ja tuskahyllyt. Eihän niitä epäonnistumisia enää edes muista! Toivon, että samalla tavalla tänä vuonna päästään epäonnistumisista yli ja nautitaan niistä onnistumisen hetkistä, joita toivottavasti tulee!

Hyvää Uutta Vuotta Kaikille!