Hienoja uutisia tuli tekstarilla tänään Joensuusta: Hipin potra poika Totoro oli saanut lonkka- ja kyynärtuomionsa SKL:lta vihdoin ja nyt on aihetta juhlaan! Totoron lonkat A/A ja kyynärät 0/0. Tätä ennen Koiranetissä on jo näkyneet Totoron 0/0 polvet ja terveet silmät. Tgaa:ta vielä odotellaan, toivottavasti sekin olisi kunnossa!

Toinen hyvän mielen aihe liittyy -ylläri- agilityyn. Meillä oli Outin ja Demin kanssa treenitreffit Purinalla päivällä. Jeesattiin toisiamme keinun kans (juu, me harjoitellaan sitä vieläkin välillä apuohjaajan kans, vaikka se sujui ilmankin oikein hyvin). Hipillä selvästi rohkeus oli taas kasvanut keinun suhteen ja meni sen yhä rivakammin. Pujottelu meni hienosti myös, ilman verkkoja ja moneen kertaan. Muutama puomin ja a-esteen kontakti otettiin myös ja sitten lähdettiin lenkkeilemään Tinkan ja Lauran kanssa. Tinkerbell on Lauran mukaan rauhoittunut ihan "kamalasti" ja suorastaan "flegmaattinen" :D Laura on makupaloinen kyllä Hipin ikisuosikki ja onkin saanut lempinimen "Kananainen". Kun me ohitellaan porukalla koiria lenkillä, niin Hippi on tiiviissä ja täydellisessä seuraamisessa Lauran vierellä.

Nyt ollaan molemmat ihan väsyneitä ja Hippi nukkuu pienellä kerällä ja minä keittelen teetä, Tykkään niin tosta mun mustasta otuksesta <3

Ps. Koskahan mä laittaisin tänne jotain kuvia? Alkaa käydä nää jutut vähän tylsiksi treenihöpinöiksi.