Hipin esikoiset täyttivät eilen vuoden. Onnea kaikille oman elämänsä sankareille <3 Vuosi sitten eleltiin jänniä aikoja: Hipsterin synnytys kaikessa rauhallisuudessaan ja miten ihmeellistä sitä olikaan katsella! Kuinka kummassa se tiesi koko ajan tarkalleen miten toimia? Naps napanuora, töps, tökkään sitä tissiä kohti. Sitten jännättiin pienen Lilyn puolesta. Mietin, miksiköhän se on niin pieni. Pelkäsin, että siinä olisi joku vika. Vielä eläinlääkärintarkastuksessakin jännäsin eniten Lilyn puolesta. Mitä jos lääkäri huomaa sydämessä jotain outoa tms. Mutta ei. Pipsa räpätäti kiljukaula oli aivan normaali ja nykyään äitiään suurempi kaunis tyttö. Liekö jäänyt napanuorayhteys huonoksi tai jotain pienen tirriäisen kohtuaikoina? Pipsan on pitänyt agilityssa käydä vähän jäähyllä välillä, kun tekee omaa rataansa oman päänsä mukaan.

Vuoden takaisia tunnelmia

Tinkalla on aina sata lasissa. Niin paljon, että Maijulle tulee joskus hiki sitä katsellessa. Mutta ei sille ikinä kauaa voi vihainen olla, kun se toilailee. Ruskea suklaanenä ja ees taas viuhuva häntä hellyttävät äkkiä. Voikohan iloisempaa koiraa olla kuin Tinkerbell? Agilityssa siitä tulee aivan huippu, kunhan pääsevät Lauran kanssa kunnolla treenaamaan iän puolesta. Keväällä Tinka tulee Hipin kanssa samaan ryhmään harjoittelemaan ja sitten siitä mennään yhtä matkaa kisakentille äidin ja tyttären kanssa. En tiedä, kumpi näistä turboista on nopeampi :) Ehkä se, kumman ohjaaja saa kaarteet lyhemmiksi!

Ja Hipin pojat...Persoonallisia otuksia :) Tonto, meiän mallioppilas, joka on vähän kuohauttanut Annan tunteita tultuaan teini-ikään. Tonto on katos tajunnut olevansa MIES ;) Tonto on niin liikkis, että tekisi mieli rutistaa se pieneksi palloksi aina kun näen sen. Tikrulla vauhtia on riittänyt pikkupennusta asti ja sama meno jatkuu. Mamman nalkutuksia ei aina niin jaksa kuunnella ja agilityssa käydään välillä ottamassa vauhtia hallin ulkopuoleltakin. Tuomarin syliinkin olisi näyttelyssä kiva tunkea Tikrun mielestä. Totoro on osoittanut olevansa hieno harrastuskoira ja käynyt näyttelyissäkin vilauttamassa komeaa ulkomuotoaan. Totoron suunnalta kuului tänään hyviä uutisia terveystarkastusten suhteen: selän, polvien, kyynärien, lonkkien ja silmien oli eläinlääkäri arvellut olevan aivan priimaa! Kilpparituloksia odotellaan vielä pari viikkoa.

Ensi viikonloppuna vietämmekin sitten pentujen synttäreitä pentutapaamisen merkeissä. Luvassa on lenkkeilyä, agilitya, koirakylpylää ja mässäilyä T-jengin kanssa täällä Helsingissä. Kiitos aktiivisille omistajille, kun jaksatte lähteä kaukaakin viettämään sisaruspäiviä!

Hipin kanssa kävimme sunnuntaina tokokurssilla ja nyt treenaamme kovasti liikkeestä seisomista ja noutoa. Hyviä vinkkejä tuli taas monta!