Eilen suuntasimme Hipin kanssa heti töiden jälkeen Purinalle. Tarkoituksena treenata pujottelua, keinua ja kontakteja varmoiksi. Keinussa me ollaan tähän asti tehty sillä tavalla,että avustaja on pikkasen hiljentänyt vielä tömäystä, mutta nyt mun mielestä oli selkeesti aika siirtyä eteenpäin. Ja hyvinhän se meni! Mentiin kahta erilaista keinua, molemmat Hippi suoritti hyvin, eikä korvat ees menneet taakse kun keinu pamahti maahan. Sanoisin, että keinu ei ole vielä "maailman nopein", mutta hyvä silti :)

Pujottelu, joka oli eniten kärsinyt vähäisestä treenauksesta, oli myös nyt tarkassa syynissä. Laitoin aluksi paljon verkkoja, jotta Hip pääsee rytmiin. Lopuksi mentiin pelkällä ekalla välillä ja se sujui ihan hyvin. Vähän huomaan vauhdin laskevan pujottelussa, kun verkot on poissa ja muutama harppaus tapahtui, eli tätä harjoitusta lisää! Hip haki hyvin ekan välin (kokeiltiin ilman sitäkin kerran), joten siitä plussaa.

Kontaktit menee sinänsä hyvin, että Hip pysähtyy kyllä oikeassa kohtaa. Ongelma on se, että se vapauttaa itseään muustakin kuin tähän tarkoitukseen käytetystä JESS-vapautussanasta. Lisää harjoitusta vaan!

Kaiken kaikkiaan alkaa näyttää siltä, että kisavalmius alkaa olla kohta pulkassa. Nyt vaan on se ärsyttävä tilanne, että juoksu on tuloillaan pian. Ainakin pitäisi olla, joten joudumme väkinsinkin pienelle tauolle just, kun harjoitteluinto olisi huipussaan :/