Ensimmäisessä kuvassa Hippi viime viikolla 3 ja puolivuotiaana ja toisessa kuvassa about puolitoista vuotiaana.

Teeläisten treffeillä (siis Hipin T-pentueen tapaamisessa) naureskeltiin, kun esim. Pipsa ja Tinka on niin kuikeloita, mutta kyllä niille massaa tulee sitten myöhemmin. Ainakin jos ovat äitiinsä tulleet, niin rouvamaista pyöreyttä pystyi havaitsemaan siinä kahden ja kolmen ikävuoden välillä. Johtuu varmaankin monestakin asiasta esim.

a. nykyisen Hipin ruokakuppi kiiltää tyhjyyttään aina (Hip on tullut siinä isoäitiinsä Nukaan. Ei väliä kuinka paljon kuppiin laittaa murkinaa, sillä kaikki syödään. Poikkeuksena lohi ja muut antisuosikit). Entinen Hippi saattoi pitää parin päivän paastoja.

b. Äitiys

c. Iän tuomaa aineenvaihdunnan hidastumista (se kirottu!) ja iän tuomaa massaa muutenkin. Koiralle on mm. kehittynyt rintakehä :)

c. Nykyinen Hippi treenaa agilitya aktiivisemmin ja on saanut lihasta luiden ympärille.

d. Nykyinen Hippi on ehkä vähemmän aktiivinen vapaa-ajalla. Kun ollaan kotona, niin nyky-Hippi ottaa lunkisti ja nukkuu. Entinen Hip oli häsäävämpi kotona (ehkä, en oikein muista, ei se kovin häsä oo koskaan ollut, kai...)

No, tämän kirjoituksen on lähinnä tarkoitus olla myös huomio minulle, että nyky-Hipille ei enää syötetäkään huoletta lampaan läskiä tms, vaan täytyy kaikesta aktiivisuudesta huolimatta vähän katsoa, kuinka paljon ruokaa Hippi saa. Kuten eläinlääkärikin totesi, tämä on hyvä paino nyt, mutta enempää ei tarvi painaa.