Kaksiviikkoissynttäreiden kunniaksi kuvia yhä koiramaisemmaksi muuttuvasta T-pesueesta! Silmät ovat auenneet kaikilla ja eleet muuttuneet ihan oikeiksi koiran eleiksi: Esimerkiksi kun kutittelin Totoroa korvasta, se alkoi rapsuttaa korvaansa takajalalla. Huippusöpöä <3 Pennut myös nukkuvat enemmän koiramaisissa asennoissa kyljellään ja kerällä. Aina ne eivät enää keräänny kasaksi, vaan saattavat simahtaa ihan eri puolille pentulaatikkoa. Ne ovat niin isoja!

Eilen pennut saivat myös ensimmäiset matolääkkeet ja voin sanoa, että yllättävän paljon pystyy tuollainen pikkuotus pistämään hanttiin! Vain äidinmaitoa tähän asti maistelleiden mielestä matotahna oli suorastaan oksetus ja pennut pystyivät puklailemaan tahnaa suusta ulos, vaikka laitoin tahnaa suoraan kitalakeen. Eilen puntari näytti seuraavanlaisia lukemia:

Green Perry's Tiger Lily "Lily" 630 g. Pikku-Lilystä on ehkä juuri pienen kokonsa ansiosta tullut vähän meidän perheen suosikki. Mutta vain vähän ja vain siksi, että Lily on osoittanut olevansa sitkeä ja sisukas taistelija. Lily tuntuu viihtyvän sylissä ja nukahtaa helposti käteen.

Green Perry's Tinker Bell "Tinksu" 830g. Tinksu on unikeko. Kun muut ovat jo tissillä, Tinksu nautiskelee unta ja hätkähtää yhtäkkiä hereille ja sitten on kiire maitobaariin. Meidän möhömahainen keijukainen.

Green Perry's Totoro "Totoro, Totsi" 910g. Totsi tykkää nukkua kyljellään. Se on voimakas ja isotassuinen nuori herra. Totsilla on ehkä tuuhein karva kaikista viidestä. Siitä tulee kunnon rastafari.

Green Perry's Tigger "Tikru" 912g. Tikru on iso möhkäle, joka on kovaäänisesti aina menossa syömään. Tikrulla on myös jo voimakkaannäköiset miehen tassut :) Tikrusta tulee komea ja sympaattinen mies, näin luulen!

Green Perry's Tintin "Tintti" 830g. Tintti on pienin pojista, mutta muuten hyvin samannäköinen Totoron kanssa. Tintissä taitaa olla vähän enemmän valkoista. Voi näitä vauvoja, mitä muuta voi sanoa Tintistä muuta kuin että hurjan söpö mönkijä!

Sattui aika hauska juttu tässä yksi päivä. Olin lähdössä elokuviin ja päätin antaa Hipsulle siankorvan, koska podin huonoa omaatuntoa. Hippi oli juuri ruokkimassa vauvojaan ja ojensin siankorvan Hipsulle pentulaatikkoon. Hippi otti siankorvan ja laski sen maahan. Samassa Totoro yritti etsiä tietään tissille ja horjahti siankorvaa päin. Silloin Hipille iski epäluuloinen katse ja se murisi Totorolle: "Älä koske äitin siankorvaan!". Mä melkein vedet silmissä nauroin. Ihan kuin pieni, viaton, sokea, kuuro ja hampaaton pentu pystyisi tekemään mitään siankorvalle :D Mutta ilmeisesti käytöstapojen opettaminen alkaa hyvin varhaisessa vaiheessa, mitäs minä pienten koiranpentujen tapakasvatuksesta tiedän! Sehän on meidän asiantuntijan, Hippi Kukan, erikoisalaa!

Lopuksi vielä Tikrun haukotus: "Huh, huh, kun tämä kasvaminen on raskasta puuhaa!"