Tässä vaiheessa harrastusta huomaa, että pitkät tauot eivät vaikuta negatiivisesti koiraan, mutta ohjaaja katoaa kartalta aika helposti :D Unohtakaa radalta kaikki muu, mutta katsokaa hienot kontaktit. Unohtakaa se, että en jarruta koiraa yhtään kepeille (pieni shh ois riittänyt), että ohjaan sen väärille esteille ja muutenkin jätän sen täysin oman onnensa nojaan :D Mulla oli tavoitteena kisaradalle kaksi asiaa: 1. rauhalliset kontaktit 2. hyvä mieli. Ja molemmat toteutui täydellisesti! 

 

Sama uudelleen epävirallisena. Kepeillemeno onnistuu ja esteet suoritetaan oikeassa järjestyksessä :D Videolta katsottuna tajusin, miksi aan kontakti ei onnistunut. Hippi tulee aalle aivan liian kovaa, hyppää harjan yli ja katsokaa milloin jalat koskevat aata seuraavan kerran! Hui. Painovoimalakienkaan vuoksi sillä ei ole mitään mahdollisuutta pysähtyä kontaktille vaikka näyttäisi jopa yrittävän. Mitä tästä opin? Ainakaan toistaiseksi en voi viedä koiraa a-esteelle noin kovalla vauhdilla. Itse se ei osaa näköjään vauhtiaan säädellä!

 

Reissun aikana tuli mietittyä omaa elämää ja myös koiraharrastusta (vähän katsokaas sellainen Eat Pray Love -kokemus) ja totesin, että mun harrastamisesta puuttuu hyvää mieltä ja iloa. Mikä on naurettavaa, sillä mulla on aivan mahtavan mainio harrastuskaveri, jolta ei tosiaankaan puutu iloa ja intoa! Ohjaamisesta voisin taas sanoa uusimpaa agi.fi:ä ja Annika Reuteria lainaten: "Ei ole mitään, mitä en osaisi. On vain asioita, joita en ole vielä oppinut." Vaikka tänään ohjaus ei tosiaankaan onnistunut, on ihan mielettömän onnistunut olo, koska mulla on iloinen mieli ja iloinen koira. Mitä turhaan märehtimään, tietääpähän mitä harjoitella!

Ps. Thaimaassa oli kivaa, eikä ollenkaan jäistä. Plus 35 ja kosteaa ja hikistä, paljon ihanaa ruokaa, Open Water Diver -kurssi ja mahtava merenalainen maailma nähtynä 18 metriin asti, kokkikurssi, skootterilla ajelua, uimista, 7 luettua kirjaa, luolaseikkailua ja kulkukoirien taputtelua. Kaikkea muuta paitsi viimeisintä voin suositella! Kulkukoirista voi nimittäin saada kivan infektion käteen. Nimim.