Ei sit kisattukaan viikonloppuna Lohjalla, koska mun ääni lähti keskiviikkona lätkimään ja vieläkin kähisen täällä kotona :/ Kyllä otti päähän perua osallistuminen, mutta ei pidä lähteä leikkimään omalla terveydellään. Ja ei mun kurkusta tullut tosiaankaan minkäänlaista ääntä vielä eilen. Pihinää vaan. Hippi ihmetteli lenkillä, kun yritin saada sitä hajuilta eteenpäin taputtelemalla käsiäni yhteen :D Mulkaisi vaan ja jatkoi haistelua. Tänään vaikuttaa jo siltä, että ehkä jossain vaiheessa ensi viikolla pääsen takaisin töihinkin.

Äiti teki mun pyynnöstä Hipille hienon villapaidan, mutta valitettavasti ilman sovitusmallin läsnäoloa siitä tuli ihan hitusen liian pieni. Niinpä Tinka sai itselleen hienon lämmikkeen talven pakkasia varten! Tinka pääsi viikonloppuna taas palkinnoille agilitykisoissa, mutta harmittavasti viimeinen luva on tiukassa, sillä vitonen rapsahti radalta. Ei huolta, kyllä ne nollahanat kohta Tinkalle aukeaa ja se on menoa sitten...

Totoro pärjäsi hienosti taas viikonlopun näyttelyissä Jyväskylässä. Eilen ERI AVK1 PU3 VASERT VARACA ja tänään ERI AVK1 PU2 VARASERT VARACA. Aika hyvin, kun eilen uroksia oli 15 kpl kisassa mukana  ja tänäänkin 8 kpl!

Mahduttiin muuten Hipin kanssa mukaan Niinun yhdeksän kerran agilitykurssille, joka järjestetään uudessa satulinnassa. Kerrankin helppo matka julkisilla! Opitaan varmasti paljon paljon uutta ja lämmin sisähalli ei oo talvitreenipaikkana varmaankaan hassumpi. Ainakaan, jos pakkaset menee yhtään samoihin lukemiin kuin viime talvena. Nyt näyttää kyllä hämmästyttävän lämpimältä vielä.