Hipin kanssa olemme päässeet taas harrastusten makuun ja täytyy sanoa, että tauko ei suinkaan ole tehnyt pahaa! Olimme agilityn koulutusohjaajakurssilla demokoirana ja Hippi oli HYVÄ! Se alkaa irrota esteille ja painaa eteenpäin niin, että hiekka pöllyää. Tasmanian täystuho oikein. Meidän pikkuryhmä koostuikin neljästä perrosta, oli hauska nähdä, että kaikki vaikuttivat oikein lupaavilta agilitykoirilta. Olisi tarkoitus treenata nyt kesällä kaksi kertaa viikossa, ohjatusti se yksi kerta ja toisen kerran sitten itsenäisesti. Kepit olis niin hyvä olla itsellä takapihalla, mutta taitaisivat naapurit tykätä kyttyrää jos hinaisin sisäpihalle pujottelukepit :D HAU Openin mölliluokkaan sitten kesällä ja loppuvuodesta virallisiin, siinä on tavoitteet tälle vuodelle.

Tottisrintamaltakin pitkästä aikaa jotain uutta: pääsimme nimittäin EKK:n kesän tottisryhmään mukaan. Kiva saada ohjausta, kun omat niksit alkaa olla aika vähissä. Kunpa saisi sen seuraamisen hyväksi (lue:täydelliseksi)...Kurssi alkaa ensi viikolla. Kivaa on myös se, että Petra ja Nitro ovat samassa ryhmässä.

Pentujen jälkeen elämä on tuntunut varsin rauhalliselta. Tinkaa käytiin moikkaamassa eilen ja siihen loppui rauha...Mieletön pikkulylleröpallero! Tinkkiksesta kuullaan vielä! Tontoa kävin moikkaamassa myös ja tappajaperro luuta syödessään erehtyi luulemaan sormeani luuksi ja veri tirskahti :O Anna lupasi heti kirjoittaa antibioottikuurin, mutta onneksi ei tarvinnut, hih. Melko teräviä nuo naskalihampaat...