Meillä on vauhti päällä! Pennut juoksevat ja pomppivat, sätkivät ja heiluttavat häntiään. Tutkivat paikkoja, kokeilevat suullaan kaikkea ja pissaavat ja kakkaavat minkä ehtivät. Syövät pentumuonaa ja jauhelihaa ja kermaviiliä ja vaikka mitä. Pennut protestoivat, jos joutuvat pentuaitaukseen. Ne kiusaavat äitiään ja leikkivät sen hännällä, korvilla ja karvoilla. Mutta äiti on kärsivällinen ja leikkii pienokaistensa kanssa. Joskus hieman kärsivä ilme vilahtaa Hipin naamalla...Voi näitä lapsia...

Piikkihampaita tuntuu jo jokaisen suussa. Ensimmäisenä hampaita päätti lähteä tekemään Tinksu. Muut ovat seuranneet hyvin perässä. Pihalle olemme tehneet viiden minuutin visiittejä nyt muutamana päivänä. Pojat alkavat olla jo ulkoilman kanssa kavereita, mutta pikkuprinsessat vielä tärisevät kuin haavan lehdet :) Eivät raukat tiedä, että tulevaisuudessa tulevat rakastamaan ulkoilua yli kaiken!

Ja kodit, kaikilla pennuilla on ihanat kodit!

Tikru, pennuista ehkä vallattomin, matkaa pohjoiseen Katjan perheeseen Solo-vesikoiran kaveriksi. Solo on muuten Hipin iskän veli. Tikru on touhukas poika, jonka hauska erityispiirre on, että kun se väsähtää, se haluaa usein mennä pentuaitaukseen nukkumaan. Muut kupsahtavat minne sattuvat. Tikrua odottavat koiramaiset harrastukset uudessa kodissaan.

Tintistä tulee Annan ja Henkan sydänkäpy Helsinkiin. Tintti on reipas nuori mies ja kova tutkimaan ja leikkimään ja heiluttamaan häntää.

Lily tai Lillu tai Lillukka, Lilliputti Lillero. Mainio pikkupakkaus, joka tutkii maailmaa samalla kovasti puhuen, aivan kuten äitinsä pienenä teki. Lillistä tulee Suttura-perron pikkusisko ja Sannan oma pikkupörriäinen Oulun suuntaan.

Tinksu Pinksu. Touhottava pikkuneiti, jolle ruoka maistuu. Tinksussa on särmää! Tinksu muuttaa Lauran kaveriksi ja agilitystaraksi Helsinkiin. Kaverina tulee olemaan Vilho-chihu.

Totoro Totsi Totsku. Toto lähtee Hannan ja Joonaksen auringonpaisteeksi ja harrastuskaveriksi. Herra on edelleen kaikista karvaisin kaveri :) Aurinkoinen hännänhuiskija.

No niin, alkakaahan suojata kotianne tulevat omistajat! Täystuhot ovat reilun kolmen viikon päästä valmiina matkaan :)