Tiineyskalenteri kertoo seuraavanlaista:

Tiineys 5-6 viikkoa: Nyt sikiöt muistuttavat jo aivan oikeita pieniä koiranpentuja! Sikiöiden sydämet sykkivät yli 200 kertaa minuutissa. Varpaat ja kynnet muotoutuvat. Emon paino alkaa nousta. Tiineyspäivänä 42 on aika antaa kantavalle emolle matohäätökuuri. Varmista apteekista matohäätölääkkeen soveltuvuus tiineelle koiralle.

Hassua ajatella, että pennut ovat tavallaan jo "valmiita". Kasvavat kokoa sitten vielä muutamia viikkoja. Pienet varpaat ja kynnetkin!

Hippi voi hyvin, vauhti ei ole vielä juurikaan hidastunut. Mahaa ei vielä huomaa, jos Hippi on jalkeilla (varsinkaan, jos ei tiedä millainen kuikelo se on normaalisti), mutta kyljellä maatessa se on selkeä. Nisät isontuvat koko ajan. Ruoka on alkanut maistumaan, muttei vieläkään voi puhua varsinaisesti ahmimisesta. Oma ruoka tuntuu uppoavan huonosti, mutta sitten oudot asiat, jotka ennen eivät kuuluneet syötävien listaan, ovatkin herkkua. Kuten viinirypäleet :)

Pennuille on tiedossa oikein mukavia koteja, varsinkin tyttöjä on kyselty paljon. Hipin luonteen tuntien, se on varmasti päättänyt tehdä neljä poikaa ;) No, kunhan kaikki menisi hyvin! Vähän alkanut se synnytys jo jännittää...Onneksi kokenut kätilö-Petra rientää apuun kun alkaa tapahtua.