En olekaan hetkeen aikaan tänne kuulumisia päivitellyt, joten taitaa olla aika!

Ensin blogin pääeläimen (koska päähenkilö tuntuu hassulta puhuttaessa koirasta :D) kuulumisia: Hippiä vaivannut ontuminen parantui viikon levolla eikä ole sen jälkeen vaivannut. Onneksi! Eläinlääkärikin epäili lihasperäiseksi ja sitä se varmaankin oli. Arvelisin, että venäytti jonkun lihaksen juostessaan Tinkan kanssa hangella, joka vähän välillä petti alta. Agilityharjoitukset aloitettiin uudessa ryhmässä pääsiäisen jälkeen ja tuntuu kivalta. Puomin kontakteille on haettu nyt enemmän itsenäisyyttä ja siinä ollaan edistytty. Aan kontakti on harjoituksissa ollut todella hyvä ja nopea. Puomilla vielä himmailua, mutta eiköhän me se saada nopeammaksi harjoiteltua. Sikamaiset läpijuoksut tuntuvat olevan historiaa. Harmittaa, että ontumisen takia meni Tehis Cup ohi. Siellä olisi ollut hyvä testata kontakteja. Pääasia tietysti, että koira on kunnossa! Kakkosluokka korkataan vasta Stadi Gameseissa, koska tässä on kaikennäköistä muutakin elämää, kuten anoppi tulee kylään ja perroleiri jne :) Treenattu ollaan pari kertaa viikossa ja se tuntuu hyvältä määrältä. Mielestäni koiralla tulee olla muutakin elämää kuin agility. Rentoja kävelylenkkejä, kavereiden tapaamista, metsäilyä ja nuuhkimista. Ja tokoa ;) Noutoharjoituksia olemme jatkaneet aina silloin tällöin ja Hippi osaa jo tulla kapulan kanssa luovutusasentoon eteen ja luovuttaa sen minulle "KIITOS"-sanalla.

Lisäys: Tänään myöhemmin harjoiteltiin vielä noutoa ja Hippi noutaa kapulan, kun käyn viemässä sen n. 3 metrin päähän. JEPA JEE! Vähän hymyilyttää, kun se meinaa välillä käydä vaan tamppaamassa kapulaa. "Hei tän mä osaan!" Mut hoksas kuitenkin, että vain kapulan tuomisesta saa palkkaa :)

Sitten pentujen kuulumisia:

Tinka aloittaa agilityuransa muutaman viikon kuluttua. Laura opetti pujottelun uudella opetustyylillä, joka sopi Tinkalle. Harmittaa, kun en pääse katsomaan ensimmäistä starttia. Vaadin videotallenteen! Onnea nollien napsimiseen ja kisakokemuksen kartuttamiseen!

Tikru osallistui tänään koiranäyttelyyn Oulaisissa ja oli vaatimattomasti rotunsa paras edustaja. Tikrulla on nyt kasassa kaksi sertiä, enkä usko, että viimeisen nappaamiseen menee kauaa. Tikru on komea ja tervepäinen koira (jos ei lievää ylivilkkautta lasketa :D...). Onnea Katjalle ja Tikrulle!

Tikru antaa ruusukkeelle kyytiä. Kuva: Sirpa Männistö

Totoron kuulumisia löytyy omasta blogista. Tonto on saanut ihmispikkuveljen ja kaikki on sujunut hyvin. Pipsasta on tullut citynainen :)

Hipille syntyi kaksi serkkua Green Perry's -kenneliin. Pentujen syntymien välillä oli vaivaiset 23 tuntia! Onnea pienille serkkupiiperöille ja tuleville uusille omistajille, keitä sitten ikinä ovatkaan!