Yleisesti meidän treenit kulkevat nykyään hyvin ja ovat täynnä onnistumista ja oppimista. Mutta joskus...Voi tuska, mitkä treenit eilen! Tuntui, että jokainen käännös suurin piirtein epäonnistui :D Eikä nyt voi oikein syyttää koiraa. En tiedä, oonko niin loman tarpeessa, että vaikka yritin ja yritin, niin olin vaan jotenkin hidas ja reaktiokykyni oli ehkä nollan luokkaa. Sitten takuttiin A-esteen jälkeistä takaaleikkausta. Oon ilmeisesti palkannut Hippiä kontaktilta niin paljon suoraan eteenpäin, että se lähti kuin tykinkuula aina vapautuksesta suoraan eteenpäin hypylle eikä reagoinut millään tavalla mun ohjausyrityksiin. Kuten Niinukin sanoi, onhan se hyvä, että fokus on eteenpäin, mutta aika vääntämiseksi meni, että se tuli mukaan takaaleikkaukseen.

Ai niin, yksi hassu juttu täytyy kirjoittaa tänne muistiin. Sain eilen puhelinsoiton oudosta numerosta ja melkein jo ehdin sanoa puhelimeen, että "En osta mitään". Mutta se olikin ASB-lehdestä. Halusivat mun kuvan seuraavaan lehteen, koska Hipin sertinolla oli kuulemma supermiinustulos. En ole lukenut ASB:ta sitten ysikytluvun ja yllätyksestä mykistyneenä en edes tajunnut kysyä, mitä se tarkoittaa. Tiedustelin sitten sitä samalla, kun lähetin pärstäkuvani sähköpostilla ja sain vastauksen: supermiinus on voittonolla yli 25 koiran luokassa ja ajan pitää olla kaikkein nopein koko luokassa (myös nopeampi kuin virhepisteellisten). Että sellainenkin sitten :)

Maanantaina vielä treenataan Niinun opeissa ja sitten joululomalle! Voi, kun tulisi nyt lunta! Oon niin kypsänä tähän pimeyteen ja vesisateeseen! Kurjista ilmoista huolimatta toivotamme kaikille blogin lukijoille

Rauhallista ja Tunnelmallista Joulua!