Hipin agilitytauko päättyi kun palasin kuukauden mittaiseksi venähtäneeltä Australian reissultani. Hippi on melkoinen kuumakalle harjoituksissa. Se näykkäisee minua heti pohkeesta/reidestä/takamuksesta jos olen a. liian hidas tai b. se ei tiedä minne mennä seuraavaksi. On täytynyt yrittää puhaltaa heti peli poikki, kun tyyppi ottaa hammaskaluston käyttöönsä. Esteet alkavat olla jo tuttuja ja vauhtia vesiäisellä piisaa kyllä. Joten, harjoitukset jatkuvat ja kunhan tässä saa oman avaimen HAU:n hallille niin edistyminenkin ehkä vauhdittuu.

1443662.jpg
"Minäkö muka kuumakalle!?"

Reissuni ajan Hippi vietti laatuaikaa kaverini Tuulin luona. Kuulemma hyvin oli mennyt, vaikka Tuuli kirosikin koiran kivasti hiekoittavan parketin :) No ei ainakaan liukastu! Aika sopeutuvainen elukka tuo kyllä on ja hoitoreissut ovat sujuneet tosi hyvin tähän asti ainakin. Hippi tuli lentokentälle minua vastaan ja jälleennäkeminen oli riemukas. No, toisaalta jälleennäkeminen on aina yhtä riemukas olin sitten kuukauden maapallon toisella puolella tai viisi minuuttia lähikaupassa...

Tässä kuussa Hippi pääsee terveystarkastuksiin: lonkat, kyynärät, silmät, kilpparit ny ainaki. Mikäli oikein muistan. Toivottavasti tulisi terveen paperit. Mutta niistä myöhemmin lisää kunhan tulokset selviävät.

Tässä joku päivä kiikutan Hipsun Petralle ja pyydän kauniisti lyhentämään turkin. Sen verran taas alkaa risoa tuo risukasa.