Tilasin Hipille ja mulle juuri ennen yskän alkamista kunnon koirajuoksutamineet. Käytiin juuri kokeilemassa ensimmäisen kerran, kun yskä on vihdoin loppunut. Hippi jaksoi juosta noin puolet lenkistä mun edellä, sitten se hiipui vierelle. Pitäisi jollain keinolla opettaa sitä vetämään, kun sillä on tietysti aivopestynä, että hihnassa ei vedetä. Täytyy katsella koirajuoksusivuilta, miten on järkevintä opettaa koiraa vetämään. Laitan kuvia hienoista varusteista Hipin yllä, kunhan löydän kamerani. Olemme nimittäin laatikkomeren keskellä Pengerkadulla vielä kaksi viikkoa, sitten muutamme ihanaan uuteen kotiin!

Kamera löytyi! Tässä muutamia otoksia Hipistä valjaiden kera ja ilman:
1958744.jpg
Kuten näkyy, Hippi on vieläkin aika sporttimallinen. Sille ei vaan kilot tartu.
Kompakti paketti agilityn mediluokkaan: 40cm ja reilu 13 kiloa.

1958746.jpg
Tarkka tyyppi kaivamansa kuopan vieressä.

1958747.jpg
Vetovaljaat. Ehkä Hipu voi vetää talvella pulkassa kauppakassit kotiin :)

1958749.jpg

1958752.jpg

Myös toisenlaisia juoksujuttuja on pian luultavasti luvassa :) Ainakin Hippi merkkailee lenkillä minkä kerkiää. Olen aika innoissani pentuasioista. Näin juuri Petran ja vauvan kaupungilla ja mietimme isäehdokkaita. Pysyköön vielä salaisuutena! Sen voin sanoa, että pentujen isä tulee joka tapauksessa terve, komia ja reipas :) Hippi on vielä autuaan tietämätön, että sille suunnitellaan treffejä, mutta en usko että se pistäisi pahakseen jos tietäisi :)

Tokokisat piti peruuttaa yskän takia. Aloitamme tokon talvitreenit Munkan koirakerhon riveissä ja ehkä Petran&Nitron kanssa otamme muutamia yksityistunteja myös, jos onnistumme löytämään sopivan ja sopivanhintaisen ohjaajan. Agility jatkuu myös, kunpa saisin hommattua sen avaimen joskus hallille...Tänä syksynä olen ollut jotenkin erityisen saamaton kaikkien maailman asioiden kanssa. Olisi kiva päästä pian kilpailemaan, mutta kepit ja keinu vaativat vielä treenausta ja ihan perusjuttuja pitäisi käydä treenaamassa itsekseen. Takaaleikkausta jne. Hipistä tulee vielä loistava agilitykoira, se on ollut mukava huomata. Vauhtia tulee koko ajan lisää. On ollut tosi kannustavaa, kun ryhmämme kouluttajat ovat kehuneet Hippiä kovasti. Poden huonoa omaatuntoa siitä, että en ole treenannut Hipin kanssa ollenkaan niin paljoa kuin olin ajatellut. No, onneksi on melkein kokonainen koiran elämä vielä aikaa.