Pentujen kasvun ja kehityksen voi melkein kuulla, niin nopeasti ne tuntuvat kasvavan ja jäntevöityvän. Ne imevät maitoa määrätietoisesti, takajaloilla itseään työntäen ja hännät jännittyneinä. Ne tuntuvat miettivän: "Tänne se kaikki maito ja heti, minä haluan kasvaa isoksi!".

Kaikille pennuille kuuluu oikein hyvää. Pikkuinen Lily otti ja tuplasi painonsa ensimmäisenä ja eilen puntari näytti Lilyn kohdalla jo 250 grammaa. Pojista eilen kärjessä Totoro ja Tikru, jätkien paino 465 grammaa. Tintti 435 grammaa ja meidän Helinä-keiju (Tinker Bell) on oikea tonnikeiju 445 grammallaan :) Tänään puntarin viisarit näyttävät jo varmaankin ihan erilaisia lukemia. Hurjaa tämä kasvuvauhti.

Hippi on todella hieno äiti ja hoitaa vauvojaan tunnollisesti. Sen huoli vauvoista alkoi hellittää, kun pennut olivat olleet maailmassa muutamia päiviä ja nyt se lähtee jo mielellään ulkoilemaan ja syö välillä luuta laatikon ulkopuolella ja ottaa "omaa aikaa". Olemme käyneet Hipin kanssa meren jäällä käveleskelemässä (tai minä kävelen, Hippi juoksee hulluna) ja molemmat nautimme suunnattomasti, kun Hippi voi juosta vapaana ilman, että mun täytyy koko ajan pelätä, milloin Hippi bongaa citykanin. Ei kyllä uskoisi, että jäällä viilettää ja lunta pöllyttää viiden pienen pennun äiti. Elämäniloinen otus kertakaikkiaan! Pennuille olen jättänyt lenkkien ajaksi lämmitetyn kaurapussin kaveriksi ja siinä ympärillä ne nukkuvat, kun mamma ottaa lomaa. Ja voi sitä ääntelyä kun Hippi-äiti tulee takaisin. En olisi ikinä uskonut, että koiranpennut voivat kuulostaa yhtä aikaa marsuilta, hylkeiltä, rap-beatilta ja murisevalta mahalta. Kaikelta muulta ne kuulostavat, mutta eivät vielä koirilta :)

Odotan kovasti, että pentujen silmät aukeavat ja ne lähtevät liikkeelle! Jännittää jo, minkälaisia persoonallisuuksia noista T-tyypeistä vielä paljastuukaan. Kaverini Mika tulee huomenna valokuvaamaan pentuja hienolla kamerallaan, joten laitan sitten jokaisesta yksityiskuvan tänne näytille. Lisään tähän illemmalla pari kuvaa, kunhan saan ne ladattua koneelle. Malttakaa odottaa vielä hetki!

 

..Ja tässä luvattuja kuvia:

Totoro nukkuu Tiger Lilynvieressä. Nenään on alkanut tulla jo pigmenttiä.

Vaaleanpunaista pennuntuoksua Totoron tyyliin.

Tinker Bell unilla.

Hauuu...kotus!

Lily veljiensä välissä.

Tikrun pigmenttinenä.

Tintin ja Totoron veljesrakkautta :)

 

Terveisin Maiju, Tim, Hip, Totoro, Tintti, Tikru, Lily ja Tinker Bell