Työt alkoi enkä oo enää ehtinyt ajatella Hipin ehkä olemassaolevia maha-asukkeja niin paljon. Mitään merkkejä mihinkään suuntaan ei ole, tyyppi on oma itsensä, energinen rasittava ilopilleri, jota kiinnostaa kaikki maailman asiat ja ilmiöt :) Esim. kun yritän jumpata lattialla, on sitä tultava seuraamaan niin läheltä, etten mahdu jumppaamaan. Hellyydenkipeäkin Hippi on, mutta niin se on aina ollut. Joten ei pysty arvaamaan mihinkään suuntaan tulevaisuutta. Koiran tiineyskalenteri (ks. edellisen kirjoituksen linkki) sanoo näin:

"Tiineys 2-3 viikkoa: Emokoiralla voi olla aamupahoinvointia eli koira voi kieltäytyä syömästä ja käytös voi muuttua apeammaksi. Tästä ei kuitenkaan tarvitse olla huolissaan, eikä koiralle tarvitse tuputtaa ruokaa. Koira rupeaa kyllä ajan kanssa syömään paremmin. Jos silti huolestuttaa, voitte tarvittaessa mitata kuumemittarilla koiran lämmön. Koiralla on lämpöä vasta kun kuumemittari näyttää yli 39°C."

Heh, ja Hippi syökin kuin hevonen eli mitään kummempia pahoinvointeja ei ole ilmassa enää. Nytkin kyttää tuolla vesi kielellä, että kalkkuna sulaa sen kupissa.