Tänään oli Hipillä aika Mevetiin kilpparikontrolliin, rabiesvasta-ainetestiin ja hävinneen hampaan arvoituksen selvitykseen. Kilppari- ja rabiestestin tulokset tulevat parin viikon sisällä ja toivotaan, että vain toisesta testistä löytyisi vasta-aineita. Turha varmaan spekuloida etukäteen sen enempää. Nämä on niitä asioita, joihin ei oikein voi vaikuttaa itse, on vaan sitten otettava huono tai hyvä uutinen vastaan. Rabieksen vasta-aineita testataan Hipiltä tulevaa Ruotsin matkaa varten. Timin veli perheineen kun asuu Ruotsissa ja Hippiä on kovasti toivottu vierailulle. Hippi tulee lasten kanssa tosi hyvin juttuun ja olisi varmasti hyvä ensimmäinen koirakaveri lapsille.

Mutta sitten tapaus hammas :/ Lapin matkalta palatessahan mä huomasin, että Hipin alaeturivistä puuttuu yksi hammas. Mitään tapaturmaa ei olla huomattu, ei verta, ei koiran kiljahdusta tms. Vain mystisesti kadonnut hammas. Eläinlääkäri oli sitä mieltä, että Hipin kannattaisi käydä röntgenissä, että sitten näkyy, onko hammas katkennut vai irronnut kokonaan. Hippi rauhoitettiin ja jäin odottelemaan, että se nuupahtaa. En voi sille mitään, mutta pieni itku pääsi siinä odotellessa. Joku noissa rauhoitustilanteissa saa mut friikkaamaan ihan täysin. Ehkä, kun koira näyttää niin kuolleelta. Ja tulee mieleen, että mitä jos se ei herääkään. Piti koko ajan tarkkailla, että kylki nousee hengityksen tahdissa. Ja kyllähän se nousi. Sitten Hippi kannettiin röntgeniin ja minä menin odottelemaan odotushuoneeseen. Hoitaja tuli vähän ajan päästä näyttämään röntgenkuvaa, josta näkyi hampaan juuri, joka siis pitää poistaa jossain vaiheessa, ettei siitä tule ongelmia. Hetken päästä saapuu takaisin myös pökerryksissä oleva Hipster, joka pitää ihan kummallista ääntä nähdessään minut. Pieni känniläinen. Eläinlääräri sanoo, että viereiset hampaan on vähän vaurioitunut myös ja ne olisi ehkä hyvä paikata kans tulevassa operaatiossa. Onneksi on vakuutus. Kalliit keppileikit meidän Hipsalla.

Käytiin Lauralla vielä aamupalalla ja nyt pöhnä-Hippi nukkuu omassa pedissään pökerrystään pois. Tänään illalla tulee Petran Nuka ja Nitro hoitoon. Saan hetkeksi meille pienen koiralauman. Nuka tosin lähtee jo alkuviikosta toiseen hoitopaikkaan, mutta Nitron kanssa elellään parisen viikkoa.