Blogi elää hiljaiseloa, mutta oikeassa elämässä olemme puuhailleet kyllä yhtä ja toista.

4.-5.9. matkasimme Turkuun Nadadorin Tarun järjestämälle Janita Leinosen agilitykurssille. Ohjaustekniikoissa riittää mulla vielä paljon opeteltavaa, ei "vanhoina hyvinä aikoina" tarvinnut osata kuin valssi ja takaaleikkaus :D Kurssi oli antoisa ja Janita on kyllä erinomainen kouluttaja: kärsivällinen mutta vaativa.

Seuraavana viikonloppuna oli hyppytekniikkakurssin kakkososa sunnuntaina. Aiheena oli taipuminen. Yllättävän vaikeaa. Hippi taas väsyneempi kuin koskaan normitreenien jälkeen.

Olemme treenanneet tokoa kaupunkilaisperroporukalla tiistaisin. Täytyy myöntää, että tokon treenaus on jäänyt aika pitkälle näihin treeneihin, mutta onhan sekin jotain! Hipin kanssa tokossa toimii parhaiten namipalkat, leluista tulee jo vähän "turhaa" virtaa ja keskittymiskyky katoaa taivaan tuuliin.

Lokakuussa alkaa Sporttikoirahalli taas pyöriä ja ilmoittauduimme Niina-Liina Linnan ohjaustekniikkakurssille mukaan. Kurssi kestää kuusi kertaa ja katsotaan sitten jatkammeko siellä käymistä. Bussimatka tuonne Juvanmalmille on aika inhottava, mutta mihinkäpä tämä hulluus ei mua ajaisi...

Hipin pennun Tonton terveystutkimustulokset näkyvät nyt Koiranetissä: lonkat B/B, kyynärät 0/0 ja silmät terveet. Hienoa! Aikaisemmin Tonto oli jo tutkittu tgaa-negatiiviseksi.

Tänään menemme Hipin kanssa Tehis cupiin treenaamaan kontakteja ja pujottelua radalla. Harjoituksissa molemmat sujuvat erinomaisesti, mutta kisanomaisissa tilanteissa meinaa olla Hipillä kiire, kiire, kiire. 23.10. startataan seuraavan kerran virallisissa, joten kahmitaan tässä epiksiä alle, että saadaan kisaharjoitusta sekä ohjaajalle että koiralle. Kai se minunkin täristävä jännitykseni kisatilanteissa haittaa yhteistyötä sen verran, ettei (tähän mennessä) kisat oo menneet ihan nappiin.