333179.jpg Kuten kuvasta voi päätellä, talutinharjoituksia jatketaan. Pääosin ulkoillaan kyllä vapaana vieläkin, mutta vähän kerrallaan pitäisi tuota talutinta tehdä tutuksi. On niin monia paikkoja täällä kaupungissa, missä ei vapaana voi/uskalla Hippiä pitää. Metsässä ollaan käyty kiipeilemässä ja leikkimässä etsintäleikin alkeita, ja ihanaa oli huomata, miten Hippi oikein tänään hoksasi, mistä on kyse!
333180.jpgHippi metsässä valppaana

Hippi haluaa moikata kaikkia. Pitää alkaa sanoa ihmisille, että älkää silittäkö moikkaamaan tulevaa pentua ennen kuin se saa luvan kanssa tulla. Sinänsä hyvä ominaisuus vesikoiralle kyllä tuo avoimuus ja rohkeus, mutta kaikki eivät kumminkaan koirista tykkää ja voi aiheutua vaaratilanteitakin, jos Hippi päättää moikata koko Helsingin asukkaita lenkillä. Eli ohittamista reenaillaan siten, että aina kun joku tulee vastaan, tapahtuu jotain kivaa kun kiinnittää huomion kotiväkeen :) Melkoinen epeli tuo meidän vauva.
Naapuri sanoi, että Hippi on kasvanut paljon viikon aikana. Itse en ole huomannu juuri mitään! No kyllä sitä välillä oikein havahtuu, että olikos sillä jo noin suuri pää :) Karvakin kasvaa kovaa vauhtia.  Pitäisi punnita tuo otus, tulleessaan painoi 2,5 kiloa...Oiskohan jo kolmen kilon raja mennyttä?