514909.jpg
Pitipä nappaista kuva, että saan oikeannäköisen koiran tähän sivua koristamaan (tosin kuva on vähän ankea, nuo silmätkin kiiltää kuin milläkin pedolla). Hippi kasvaa niin nopeaa, että viikon vanha kuva olisi jo vanha. Siinä tuo tyyppi järsii possun saparoa mieluisalla paikallaan kotona, kun oli ensin joutunut "kärsiä" kynsien leikkaamisesta ja korvien putsaamisesta. Hippi inhoaa sitä korvanputsausainetta yli kaiken! Karvat korvakäytävästä se antaa nyppiä ihan rauhassa, tuntuu jopa siitä vähän tykkäävän.

Jos tiirailee kuvaa tarkemmin, niin voi huomata Hipillä olevan tällä hetkellä tuplakulmahampaat eli maitohampaat ovat vielä uusien hampaiden rinnalla. Pitää yrittää kotikonstein saada niitä irtoamaan eli vetoleikkejä vaan leikkimään. Siitähän tuo elukka tykkää :) Alhaalla ainakin toinen kulmahammas  heiluu, joten ei tässä varmaan mitään lekuria tarvita.

Eilen olimme vesikoirien tokotreeneissä, jossa kylläkin eilen treenattiin näyttelykäytöstä. No, mähän en oo yhtään harjoitellut sitä kotosalla. Siihen nähden meni hyvin. Seisoikin paikallaan kuin itsestään. Mutta se vaan, että miten saa hillittyä sen RIEMASTUMISTA kun "tuomari" tulee sitä katsomaan...Noh, onneksi ei ole päinvastaista ongelmaa. Näyttelyhihnaa Hippi tykkäsi pureskella, tosin sitä se tekee aina, jos ottaa juoksuaskeleita, kun INNOSTUU niin kovasti. Onneksi sain sen välillä kulkemaan ihan nätistikin, niin ei tarvi heittää kirvestä kaivoon. No, joka tapauksessa tuli sellainen olo, että löllöilyn pitää loppua ja täytyy aloittaa erimoisten asioiden treenaus Hipin kanssa. Ajattelin, että jos vaikka 15 minuuttia päivässä pyhitän sille, että opetan sille jotain uutta asiaa. Huomenna menemme pentukurssille, josta tulee varmaankin läksyä, niin voimme sitten ensi viikolla harjoitella ahkerasti joka päivä vähäsen. Näyttelykäyttäytymistäkin voisi treenata, niin voisi vaikka mennä sitten vielä match show'n kokeilemaan ennen virallisia koitoksia. Huh hellettä, mitä kaikkea pennulle pitääkin opettaa :)