Tänään käytiin pitkästä aikaa Hipin kanssa näyttelyssä, tällä kertaa Green Perry's Koiramatkat suuntasi Turkuun. Saavutuksena toivottavasti uran pohjanoteeraus eli T. Espanjalaistuomarin mielestä Hipin silmät ovat liian pyöreät ja kuono liian kapea ja hän oli sitä mieltä, että parempaa palkintoa ei irtoa Hipsukaiselle. Vaikka nyt en mikään näyttelyfanaatikko olekaan, niin vähän kyllä harmitti, että tuomari ei arvostellut koirassa mitään muuta kuin sen pään, ei sanaakaan turkista, liikkeistä, kulmauksista, mistään. Kyllä 30 eurolla olisin halunnut kuulla jotain muutakin. Kävin just Hipin kanssa iltapissulla ja vähän nauratti kun pikkulapsi huusi äidilleen nähdessä Hipsun: "Äiti, kato villakoila!". Mä aattelin, että on sillä vissiin aika kapea kuono sitten. Alkoi hymyilyttää, kun äiti kuitenkin totesi "Ei, ei se mikään villakoira oo". No ei ookaan :) Sillä ei vaan kasva kuonossa hirveästi karvaa...

No, reissu oli jokatapauksessa muutoin mukava. Oli mukava nähdä Hannaa, Tarua ja Kaisia sekä Hipin tulevien lasten velipuolen omistajaa. Sekä Hipin sukulaisia tietysti. Kyllä vesikoirapiireistä on saanut monta mukavaa uutta tuttavaa! Hippi käyttäyttäytyi näyttelypaikalla tosi hienosti ja kehässäkin oli oikein asiallinen. Siellä se kehän reunallakin heittäytyi selälleen rapsuteltavaksi, eikä ressannut liikoja.

Paluumatkalla poikettiin kahville Tarun luo ja Petra ajeli Hipsun turkin pois, kun Tarulla oli hyvä kone. Hipu antoi ajella itsensä yllättävän hienosti. Siinä se vaan pojotti, vähän ällötti naaman ajelu kuitenkin. Kiitos koneen lainasta Tarulle muuten! Nyt meillä asuu joku kummallinen nahkasittiäinen. Espanjan(lumeensukeltava)villakoirawhippet! Ihan mun lempirotu!

Ultraan ens viikolla. Ei me kestetä tätä epätietoisuutta enää. Mä niin toivon, että siellä olis pentuja, kun NIIN ihanat ihmiset odottaa itselleen Hipin lapsukaista. Edes muutama pentu. Edes niille ketkä odottavat kaikkein eniten! Ja toivottavasti pennuista tulee just niin kuin äitinsä. Vaikka sitten olis bambin silmät ja collien kuono, mutta parempaa koiraa ei olekaan kuin meiän Hippiäinen.