Tällä kertaa ei mainetta ja mammonaa meille. Eka rata oli Johanna Wûrtrichin tekemä ja mukava rata. Selvittiin siitä vitosella, joka tuli siitä, kun vedin Hippiä kohti oikeaa putken päätä enkä vapauttanut sitä tarpeeksi ajoissa. Hippi kerkesi pyörähtää ympäri ja siitähän heti rapsahti vitonen. Muuten rata oli sellainen semiok:sti etenevä. En ollut itse ehkä aivan parhaimmillani ja pari suunniteltua juttua jäi tekemättä ja ne töksäytti menoa jonkun verran. TÖKS Meille kuitenkin toiseksi nopein aika mudi Pantsen jälkeen, joten olen kyllä sinänsä tyytyväinen Hipin vauhtiin. Kontaktiesteitä oli puomi ja a-este, molemmissa hyvät nopeat pysähdykset. Olisin voinut toki pitää taas kauemmankin, mutta olin jotenkin vain varautunut siihen, että mitä teen, jos Hippi ei pysähdy.

Toinen rata Allan Matsonin agilityrata. Aluksi näytti aika epäloogiselta, mutta kyllä siihen otteen sai tutustumisessa kumminkin. Keppien jälkeen tein persjätön liian myöhään ja Hippi ei ehkä ehtinyt huomata, että seuraava este olikin okseri ja sen rima tippui. Ajattelin, että nyt sitten treenataan kontaktiesteitä. Keinulla pysyi hyvin, samoin a-esteellä, mut maltti sitten loppui Hipiltä puomilla. No, käskin koiran maahan ja kävellen pois radalta. Harmi! Näitä näköjään kisatilanteissa aina välillä meillä tulee, treeneissä ei koskaan. Täytyy vaan pitää mieli kirkkaana, että mitä teen, jos Hippi yrittää luistaa. Ja täytyy vaan jatkaa 2 on 2 off -paikan vahvistamista, ikuisesti, aina ja forever. Muuten olin erittäin tyytyväinen yhteistyöhön Hipin kanssa, omaan suoritukseen en ehkä ihan niin tyytyväinen. Okserin rimaa lukuunottamatta rimat pysyi ylhäällä (mental note: Okseria on harjoiteltu aika vähän...), lähdöt piti hyvin, Hippi hyvin kuulolla ja kontaktit tuota yhtä typerää puomia lukuunottamatta ok. Itse voisin edetä kontakteilla paremmin, himmaan vieläkin jotenkin erilailla kuin treeneissä ja tuohan voi olla se syy, mikä hermostuttaa Hippiä. Huijari-Hipu

Kolme nollaa siis uupuu karsintanollista ja aika käy vähiin. Muutamat kisat aiotaan kesäkuussa ottaa ja siirretään taukoa heinäkuuhun (Hip pääsee isin mökille lomalle taas). Kolme nollaa on yhtä aikaa niin vähän, mutta kumminkin niin paljon! Kaduttaisi ehkä myöhemmin, jos nyt en edes yrittäisi.