Vaikka blogi onkin päivityksissään hieman laiskistunut, ei se johdu siitä, että Hippi olisi viettänyt elämässään suvantovaihetta. Päinvastoin! Nainen on reissannut ympäri Suomea meidän mukanamme ja ilman meitä. Kesäkuun alussa Híppi oli pari viikkoa Kotkassa Janin äidin huostassa, kun me suuntasimme Orionin nokan kohti pohjoista ja kävimme hytisemässä Jäämeren äärellä ja nauttimassa Lapin kesästä. Hippi oli viihtynyt oikein hyvin, varsinkin kun oli päässyt mukaan mökille, missä oli uinut kovasti ja kaivanut tietään Kiinaan.Kiitos hyvästä hoitopaikasta!
Kotkasta nappasin Hipin mukaani ja matkustimme Helsingin kautta Pohjanmaalle. Siellä Hippi tutustui siskoni uuteen vauvaan, Marttaan. Martta sai nimensä Hipin odotellessa kiltisti terassilla. Hippailu Kerttu-kissan kanssa oli myös Hipin mielestä "hubaa", mutta Kertulla taisi olla tosikkomaisempi ote elämään. Kävimme myös isäni mökillä Kyyjärvellä, jossa Hippi pääsi veneilemään ja jälleen uimaan...Vähän liiankin paljon. Huomasin nimittäin, että sille tuli mahan alle vähän rupea tuosta jatkuvasta märkänä olemisesta. Onneksi se parantui muutamassa päivässä.
Kun kotiuduimme Pohjanmaalta, läksimme juhannuksen viettoon Kotkaan. Olimme isolla kaveriporukalla vuokranneet Koskenäyrään "kartanon" ja siellä grillailimme ja saunoimme ja nautimme ihanista ilmoista. Hippi hurmasi olemuksellaan juhannusvieraat. Täytyy sanoa, että ei voi olla kuin onnellinen ja ylpeä, että omistaa niin mahtavan koiran kuin Hippi on! Se sai olla pihamaalla vapaana koko juhannuksen ja siellä se leikki vuorotellen kaikkien vieraiden kanssa, huiskutti häntäänsä ja suukotteli kaikkia pariakymmentä juhlijaa tasapuolisesti. Kävi haukkumassa vieressä olevalle koskelle ja pulahteli sinne kun siltä tuntui ja kantoi keppiä ja leikki pallolla..."Mä en yleensä tykkää koirista, mutta tuo Hippi on kyllä kiva", kuulin erään juhlijan mainitsevan :) Hyvä Hippi!
Lisään kuvia myöhemmin kunhan pääsen kotiin. Olemme nimittäin vieläkin Kotkassa Hipsterin kanssa ja palaamme kotiin torstaina. Hyvää kesää kaikille!