Hipin T-pentue kokoontui Helsinkiin viettämään yksivuotissynttäreitään viime viikonloppuna. Tikru ja Pipsa Oulun suunnalta, Totoro Joensuusta ja sitten me helsinkiläiset eli mama Hip, Tinka ja Tonto. Lauantaina ohjelmassa oli agilitya Purinalla Lauran koutsaamana, lenkkeilyä Petran mettissä ja hyvää ruokaa, jutustelua ja tutustelua. Sunnuntaina mentiin Hyvinkäälle koirakylpylään.

Vaikka jokaisessa koirassa on varmasti hyvät ja huonot puolensa, voisin näin röyhkeästi ja possunpunaiset lasit tietenkin silmilläni sanoa, että ei näistä pennuista vesikoirat parane :D Hipin miinuslistalle kylläkin sain viikonlopun aikana yhden miinuksen lisää, nimittäin se osoittautui oikeaksi kotinatsiksi. Kodin ulkopuolella pentujen kanssa leikki ja/tai oli neutraali, mutta meillä kotona se vahti erityisesti keittiötä hampaat irvessä. Varmaan sillä oli huulet ihan krampissa jo, kun piti niin paljon paljastaa kalustoa koko ajan. Annoin samantien Timille kiellon antaa Hipille mitään ylimääräisiä herkkuja keittiössä :) Hippi menikin lauantaiyöksi Tonton luo, ettei Tikrun ja Totoron olisi tarvinnut olla ihan varpaillaan meillä. Kyllähän se Tinkaakin komentelee meillä, kun T on ollut hoidossa, mutta se on kuitenkin enemmän sellaista äidillistä/kaverillista menoa.

Laura vastasi valokuvaamisesta ja Tinkan blogista löytyy kuvia ja lisää juttua viikonlopusta. Kiitos vielä ihanille, mukaville ja aktiivisille omistajille ja kasvis-Petralle!