Että sitten rakastan PUNKKEJA. Ihania, viattomia pikkueläimiä. Jokakesäisiä söpöläisiä. Tervetuloa koiraani kaikista myrkyistä huolimatta!

Saas nähdä, miten meidän näyttelyreissun käy. Nimittäin Hippi oli saanut jalkaansa punkin ja huomannut sen. Ja tämä neiti Tarkkaturkki oli sitten päättänyt myös itse irrottaa tuon öttiäisen. Ja sinänsä aika hyvällä menestyksellä, että punkista oli kyllä enää rippeet vain jäljellä. Valitettavaa vain on se, että myös Hipin turkista oli vain rippeet jäljellä. Tarvitsee vain katsoa tätä kuvaa, jotta voi todeta damagen laajuden:861718.jpg


Kun viereisiä karvoja vähän pörhöttää, lopputulos on tällainen:
861720.jpg


Ei hyvältä näytä. Takaapäin Hipin jalka näyttää tosi hassulta. Ainakin kun vertaa toiseen. Ehtiihän tuohon reilussa viikossa joku pieni musta nukkakarva kasvaa, niin kalju ei loista...Noh, katsotaan, miltä se näyttää 7.9. ja mietin sitten uudestaan.

Ai jaa, että tekisikö mieli ajella koko turkki pois!? EiPÄ. Mutta sitten reissuretki Latviaan jäisi  väliin. Haluaisin muuttaa sääntöjä niin, että lyhytkin turkki kelpaisi näyttelyyn.