Hippi, Hipu, Hip, Hipiä, Hipuli, Hipster, Hippiäinen, Hipaus täyttää tänään neljä vuotta! Onnea Hippi!

Hippi saapui meille seitsemän viikon ikäisenä ja sen jälkeen me kaksi olemme olleet teoriassa ja käytännössä erottamattomat. Monet itkut on itketty Hipin mustaan kiharaan turkkiin ja on samaan turkkiin taidettu tukahduttaa muutamia naurujakin :) Missä on Maiju, siellä on Hippi. Ellei Hippi ole sitten jossain hoidossa ja kotiutunut hoitopaikkaansa unohtaen koko Maijun olemassaolon ;)

Hippi on napakka nainen, jonka koviskuoren alla asuu kiltti ja veikeä koira, joka rakastaa eniten maailmassa herkkupaloja, agilitya, keppejä, haistelemista, maharapsutuksia, palloa, sohvalla lösöilyä, jäätä, metsälenkkejä, uimista, Tinkaa ja mutaa. Olen tavannut Hipin ensimmäisen kerran, kun se oli neljä päivää vanha ja se on aina ollut samanlainen: erittäin tietoinen omasta arvokkuudestaan ja parhaudestaan :D Hippi on lähes mitäänpelkäämätön, mutta sen verran perromaisuutta täytyy olla, että voi joskus nostaa HIRVEÄN metelin jollekin TODELLA epäilyttävälle, esimerkiksi meressä kelluvalle A4-paperille tai tuulessa liian oudosti liikkuvalle heinänkorrelle.

Minä olen kiitollinen Petralle ja myös ihan puhtaalle sattumalle, että juuri Hipistä tuli meidän koiramme ja minun rakas ystäväni ja että se on juuri sellainen kuin se on!

Ja kiitos Hipille. Ihan vain siitä, että olet olemassa.

Ensisuudelmia...

Pikku-Hipu

Eihän tätä voi kuin pussailla!

Ehkä maailman onnellisin tyttö!

Ekaa päivää kotona!